Mi a vélemény az S Budget meggylikőrről?
Rossz következtetés... a sajátmárkás termékek mindenben ugyanazt a minőséget kínálják, mint az egyéb néven forgalmazott termékekben.
Az én cégem is gyárt 11 egyéb sajátmárkás termék mellett
nagyvolumenben a Spárnak S-budget termékeket.Ugyanaz a minőségi termék kerül a saját cégünk logojával ellátott
csomagolóanyagba (doboz, palack, zacskó.. stb )mint a multik által rendelt sajátmárkás csomagolóanyogokba.
A meggylikőrről nem tudok nyilatkozni, de a szomszédunkban lévő Spár üzletben bizony sokszor láttam már, hogy viszik a 2 decist is, és a fél literest is, és nem éppen hajléktalanok, hanem kifejezetten jómódú emberek.
Sumsum,ami olcsó, azért nem minden gagyi.( Az ár a gyártó és a forgalmazó között kialakult speciális áralku végeredménye )Persze biztosan vannak kivételek, de éppen az S-budget termékeket meg kell védenem, mert szerintem jók.
Szeszes italnál csak kivételes esetben emlegethető egy mondatban a szalonképes és a gazdaságos (budget), de mivel meggyléből készül és 25% szesszel, a legalja likőröknél biztosan jobb.
Ezért a kb. 1000 Ft/félliterért a nem saját márkás likőrök általában 15-17%-os műízű borzalmak szoktak lenni. Mondjuk a győri likőrgyár szerintem még épkézláb italt nem csinált (tőlük van), de normális alsókategóriára azért valszeg képesek, ha nagyon akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!