Az elmúlt egy év során több, mint 200. 000 forintot kellett elköltenem lázcsillapítóra és gyógyszerekre, vitaminokra, ez normális?
Kivéve a július, augusztus, mert akkor anyámnak nincs iskolája... Június levégén még egy hétig nyomtam 39 fok feletti lázzal...
Most n is 2 hete elkaptuk az influenzát, rá 2napra még egy hétig tartó hasmenés társult hozzá, arra is kellett gyógyszer... Hétvégen kezdtem jobban lenni. Hét elején megkezdte megint. Csütörtökre belázasodtam és nyelni nemt udok, annyira fáj a torkom, tüsszögök, folyik az orrom...
Így megy ez évek óta, mióta 2013-ban elkezdett itt tanítani. Természetesen kicsinál érte, orvoshoz nem enged, 39 fokos lázzal hasmenéssel is behajt, lásd. múlt hét. Kezet nem mos, szarszaga van, azt mondta ez velejár, kikéri magának. Gyakorlatilag meg nem enged orvoshoz, meg múlt h~t szerdán reggel nyugtatót kevert az utalomba, mert az a gxógxír a hasmenésre... 16-17 éves koromban hetekig csinálta, volt, hogy lefogott a 120 kilós apám és lenyomta a torkomon a Xanaxot 16 éves koromban és röhögött, hogy kidőlök.
Folyamatosan vitaminokat szedek, fertőtlenítek, zitokban szellőzetetek,, törölgetem a kapcsolókat, kilincseket, mert nem mos kezet... A főztjét se szívesen eszem, de rám erőlteti.
A kérdés nem kitaláció, börtönben lenne a helyük, ha a rendőrség normális lenne.
Neked a szellemi állapotod romlik inkább, de nagyon súlyosan.
Amúgy reménykedj: ha ilyen car az immunrendszered, akkor úgyis mindjárt elkapod a koronát és jó eséllyel feldobod tőle a pacskert. Legalább megszabadulsz tőlük.
Hülye kis trollocska!
Ki engedtek a pszichiátriáról?
Nem volt hatásos a kezelés!
Hány éve írod ezt mindig ki és hányszor de hányszor ajánlottak segítséget, segítő szervezetek elérhetőségeit stb a kommentekben?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Helyi családsegítőt is hívd fel és mondd el mi a helyzet vagy írj nekik e-mail-t, remélhetőleg van e-mail címük.
Rövid e-mail-ben a rendőrségnek is megírhatod a dolgot (így írásban jobb). Azt is le szoktad írni kérdéseidben, hogy vernek és nem engednek sehova, nem engednek orvoshoz stb, ezt is le kell írni.
Nem tudom hogyan lehet kiváltani gyógyszereket, ha nem engednek orvoshoz, akkor nem írhatják fel. Bár egy múltbeli kérdésnél anyuka egyszerre volt gyógyszerész meg tanár egy iskolában.
Ha ez a helyzet, amiket leírtál kérdésben (meg sok éve írsz) akkor e-mail annak a szervnek amelyet említettem, nekik ki kell vizsgálniuk az ilyet. Vázold a problémát (személyi szabadság korlátozása stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!