Volt valaki hasonló helyzetben akinek elmúlt és újra normális lett az élete? Ha igen, mi segített? Semmihez nincs már erőm.
PTSD-re és C-PTSD-re a legjobb terápia. Szemmozgással történő újrafeldolgozás. Segít a traumatikus élményeket feldolgozni. Posztraumás stressz szindrómában szenvedő háborús katonákon alkalmazták. Komplex Posztraumás stresszre is nagyon jó. Itt érdeklődhetsz. Kereshetsz megfelelő terapeutát.
Én is tervezek elmenni.
Szia!
Hány éves vagy és F/N?
Nekem segített a pszichoterápia a generalizált szorongáson és a PTSD-n.
Mára teljes értékű életet tudok élni. Aki nem ismeri az előzményeket, nem mondaná meg, miken mentem át.
A pszichológus kb. életet mentett esetemben.
39/N
Szervezzek le randit? :) Kivel? :) :) Most komolyan? Szólítsak le a boltban embereket? :) Jártam pszichoterápiára. Minden alkalom után egyre rosszabbul éreztem magam. Semmi kedvem egy vadidegennek mesélni olyan dolgokról amit az ismerőseimnek sem mondanék el. Másrészt ezeket a dolgokat elfelejteni akarom nem felidézgetni. Folyton fáradt vagyok meg rosszul leszek mindenhol. Nem bírok már csinálni semmit. :( Tényleg csomó mindent próbáltam, nem akarok több terapiát, gyógyszert csak aludni aludni aludni......:( Nem múlik el a fáradtság :( Mielőtt valaki írná orvosnál is voltam. Vérszegenységre kaptam vasat. Ennek már két hónapja de még mindig erőtlen vagyok pedig szedem azóta. :( Más bajom elvileg nincs. De ha így folytatom félek lesz. :(
4. Kivel beszélgessek? :) Nincs családom. Nincs párom. Már nincsenek barátaim sem és nem is tudok bízni senkiben. A munkahelyemen nem lenne kifizetődő kiadni magam. Iszonyú nehéz, hogy ne látszon.
Épp megoldást keresek. Jobb híjján most itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!