Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A felsoroltak közül szerinted...

A felsoroltak közül szerinted melyik a legundorítóbb, legvisszataszítóbb állat ? Ha nincs a listámon, írhatsz mást.

Figyelt kérdés

2021. febr. 12. 14:28
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
29.:Ja,és a téma a koronavírus volt.De akkor az egy másik ember lehetett,de lehet hogy te voltál,azt már nemtudom melyik kérdés volt az,nem is fogom keresgetni,arra viszont már tényleg nem időzök.
2021. febr. 12. 21:15
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ismertem. Általánosságban írtam külön @-cal, csak a komment első fele szólt neked, de te ezt is magadra vetted.
2021. febr. 12. 21:24
 33/43 anonim ***** válasza:
32.:Tényleg nem írta ki a nevet,1.5 hónapja itt vagyok,azt hittem hogy látható,mert akkor beállítottam.Most megint megnéztem és az volt,hogy nem publikus,ráakartam menni a publikusra,erre ezt írja ki:A moderátor döntése alapján a neved nem állíthatod publikusra (weboldal címet, e-mail címet, trágárságot vagy egyéb tiltott dolgot tartalmazó nevek nem tehetők publikussá)! Most akkor hogy tudom megváltoztatni a nicknevemet?Mert én azt akarom,akartam eddig is hogy kiírja.
2021. febr. 12. 21:30
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem tudod. Egy ismerősöm pl. “arab tenorista” nevet adta, ugyanígy járt. Megkérdezte a fórumon, jól nekiestek páran, majd még le is lett tiltva. Úgyhogy szerintem ne reklamáljál, mondjuk az udvarias kérdésre talán válaszolnak. Kiváncsivá tettél, mi lehet amit nem engednek. :)

Az enyém is trágár, csak azt nem értik mert nem magyarul van. :D

2021. febr. 12. 21:35
 35/43 anonim ***** válasza:
34.:Köszönöm a segítséget!Ezt nem tudtam,eddig.De az enyém nem trágár,inkább a tiltott dolgot tartalmazó nevek közé lehetne sorolni,de ezt se tudtam eddig,azt se értem hogy ez a név amit választottam,miért mondanák a moderátorok tiltottnak.Amúgy ez a nicknevem:Volksgemeinschaft.
2021. febr. 12. 21:45
 36/43 anonim ***** válasza:
53%

Én a csigáktól undorodok legjobban. Éti csigától és meztelentől egyaránt.

A kígyótól és a krokodiltól nem undorodok, hanem félek, hiszen veszélyesek. A szúnyogtól sem undorodok, de kerülöm, mert alkergiás vagyok a csípésére.

A legyekkel, pókokkal, csótányokkal és egyéb rovarokkal egyszerűen nem törődök.

2021. febr. 12. 21:55
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

35 igen ez az a kategória amit nem nagyon tűrnek itt. És ezek szerint értették. Vagy jelentette valaki. Állítólag a tenoristásra is az volt az indok, hogy könnyen félre lehet hallani/olvasni, és hát ez mindjárt általánosítás. Pár fórumozó neki is ugrott.

Ha én lettem volna a koronás témánál akkor elnézést, bár nem hiszem. Viszonylag szkeptikus vagyok az oltással amíg nem tesztelik elegen, az pedig egyenesen arcátlannak tartom, ahogy próbálják kötelezővé tenni, ezért néhányak szemében azonnal konteós vagyok. Ezt nem szoktam szó nélkül hagyni.

Üdv.: Udo Arschmeier

2021. febr. 12. 22:29
 38/43 anonim ***** válasza:
37.:Értem.Hát köszönöm,hogy fölhívtad rá a figyelmemet,és én kérek elnézést,ha bunkó voltam,ne haragudj,és mégegyszer köszönöm a segítséget. :)
2021. febr. 12. 22:34
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nincs mit. :)
2021. febr. 12. 22:38
 40/43 anonim ***** válasza:
39.:Bocs,hogy még föltartalak egy kicsit,elkezdtem írni az oldalnak emailt,és közben beakartam másolni a szöveget amit kiírtak,szóval kipróbáltam megint és most meg elfogadta,azt írta ki:Beállításaid elmentettük.Szóval csak annyi lenne a kérdésem?hogy most jelenleg kiírja-e a nicknevem?Köszönöm! :)
2021. febr. 12. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!