A felsoroltak közül szerinted melyik a legundorítóbb, legvisszataszítóbb állat ? Ha nincs a listámon, írhatsz mást.
Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 14:28
22/43 anonim válasza:
19 leesett ki vagy. Aki a múltkor elmesélte nekem, hogy szereti az állatokat. A kecskéket különösebben, akár bensőségesebben. :)
23/43 anonim válasza:
22.:Volt már ilyen velem nemegyszer.Ez tipikus hozzáállás,mikor már nem tudsz semmi valódit mondani,kitalálsz valamit,amiről te is és a másik is tudja,hogy kitaláció.Ez már a szánalmasság legalsó foka.
24/43 anonim válasza:
23: ebben tökéletesen egyetértünk!
És akkor most kanyarodjunk vissza a 13-as hozzászólásodhoz, ahol kitaláltad, hogy belementél velem vitába. :))
Bingóóó!
25/43 anonim válasza:
24.:Hát igen,ebbe megint belementem,most már mindegy.Majd legközelebb.
26/43 anonim válasza:
24.:Nem lesz legközelebb mégse,hisz neved sincsen,nem tudnám megkülönböztetni legközelebb se,ha látom hogy 4 ilyen zöld pipa van ott,az is lehet,hogy te vagy,az is lehet hogy más.Ha talán fölmernéd vállalni a nicknevedet úgy könnyebb lenne nekem,hogy lássam,ne válaszoljak,de ilyen úgyse lesz,mert te tartasz valamitől,azért rejtetted el.
27/43 anonim válasza:
És a te neveddel mi a helyzet?
:)
Gondolom ezek az indokaid, ha ezt feltételezed.
29/43 anonim válasza:
Ahhoz képest én itt “anonim”-ot látok. 3,5 csillaggal ugyanúgy mint 21-nél, csak ő 4 csillaggal (és az nem én vagyok)
De ha elárulod, milyen témában vitatkoztunk volna, becsszó megmondom hogy én voltam-e. Ebben a témában biztos nem.
30/43 anonim válasza:
29.:Mióta itt vagyok,beállítottam hogy kiírja,szóval ki kell írnia,és 4 zöld pipának kell ott lennie,mert a 4.szinten vagy min vagyok.Akkor lehet hogy nem te voltál,nekem mind egyformák vagytok,nem csak te vagy anonim 4 zöld jellel.De most kapcsolok,hát először te ismertél rám hogy lepontozó,én tegnap vagy tegnapelőtt tényleg leszázalékolgattam egy 4 pipás anonimt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!