Apám szívtelen, amikor megtiltja, hogy behozzam a macskát a meleg lakásba?
Az a macska tisztább mint apád, vagy 5x.
De egy ilyennek sosem tudod megmagyarázni, miért jöjjön be a macska.
Ha még a kutyáktól van fóbiája, azt mondom oké, de egy macskától?
Esetleg még azt tudom elképzelni nálatok, hogy ritka pedáns rend van, naponta 50x áthipózva, fertőtlenítve minden. Vagy nem így van?
Macskával van a legkevesebb gond, nagyon tiszta állatka. Mienk is ott pihiz a konyhában a sarokpadon (máshova nem megy fel, pult, ilyenek tabu, és nem is próbálja). Éjjel a nappaliban alszik egyik fotelban, van direkt egy takarója, azon alszik.
Ilyen mínuszokban lelketlenség apádtól, ha kitiltja a cinyót.
Apád hozott egy szabályt, amit Neked nem sikerült betartanod. Attól, hogy valaki nem engedi be a lakásába a macskát/kutyát/hörcsögöt stb még lehet állatbarát és jó ember. Én személy szerint allergiás vagyok az állatszőrre. Így a saját lakásomba még akkor se engednék be szőrös állatot, ha odakint megfagyna. Lehet ezért engem ezért utálni de a saját egészségem fontosabb számomra, mint egy macska.
Szerintem apád korrekt ember. A saját lakásába megengedte, hogy ott lakj és még a macskádat is beengedte a pincébe. Te meg titokban beviszed a lakásba. Szerintem Te vagy a hibás ebben a történetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!