Apám szívtelen, amikor megtiltja, hogy behozzam a macskát a meleg lakásba?
Első körben csinálnék neki egy fedett, melegített kuckót odalentre. Egy-két palackot megtöltesz forró vízzel, és törülközőbe csavarva beteszed neki, így nem fog fázni.
Köss vele kompromisszumot - például tényleg nem lehet csak és kizárólag a te szobádban? Gondosan feltakarítasz utána (amúgy is tiszta állat)
Ha nagyon makacs, akkor legalább egy hősugárzót vigyetek le a cicának.
Az állatnak kint a helye.
Egyszer vittem be macskát a házba (kiscicát játszani), a szüleim már azon is ki voltak akadva. Mondjuk én is fostam, hogy beszarik az ágy alá, míg ebédelek...
2017 telén olyan hidegek voltak, hogy a buszunk elakadt a kanyarban, és 40 percet késett, míg elért hozzánk, vagy az orromban a takony konkrétan összefagyott, míg beértem az iskolába, valahogy a kinti macskák mégsem fagytak meg...
Apad csak keleti barbar. Az allat egy targy, az elete nem szamit, azok az emberek pedig, akiknek fontos ez valamiert, hobortosak.
Szerencsere olyan orszagban elek, ahol ez az ember nem szamitana normalisnak.
Koltozz le a pincebe a macskahoz. A macska jobban erzi majd magat, es ezzel nyomast gyakorolhatsz zsarolhatod az apadat . :))))))))
Alternativ megoldas, apadat koltoztesd a pincebe. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!