Mit tennétek ebben a helyzetben?
Tegyük fel, hogy sikerül összejönnötök egy jó csajjal/pasival és ahogy megismeritek láttok róla régebbi képeket amiken olyan csúnya, hogy akkor rá se néztetek volna. Hozzáteszem nem csak rosszul sikerült képekről van szó meg rossz napokról hanem akkoriban úgy nézett ki majd később elkezdett foglalkozni a külsejével, megváltoztatott magán ezt-azt.
Ti együtt maradnátok a továbbiakban ezzel az emberrel vagy becsapva éreznétek magatokat és elhagynátok? Azok akiket nem érdekel, hogy hogy nézett ki előtte, azok képmutatók?
Hol mondtam, hogy szeretem utálni az embereket meg meg akarom mondani,hogy ki mit és hogyan? Szövegértési gondok is vannak itt bőven.
És ha valaki valahol kisebbségben van akkor annak nem lehet igaza? Válaszolt kb 5 ember egy internetes oldalon akiknek szintén nem esett le, hogy mi van, akkor azt jelenti, hogy az egész népesség véleményét képviselik?
Hol írtam, hogy szerintem a celebeknek lehet? Örülök, hogy ennyire a fejembe látsz meg tudod, hogy én hogyan ítélkezem. Ez utóbbit nem akartam ide leírni, nem is erről szólt az eredeti kérdés. Az, hogy elítélem-e függ attól, hogy mi okból változtat valaki a külsején. Van, aki azért, hogy az emberek ne ijedjenek meg tőle, mert annyira csúnyának született és még van olyan is akinek autoimmun betegség következtében leesett az orra, füle stb és műanyag orrot meg fület viselnek magukon. Én ezt az esetet nem ítélem, de az eredeti véleményem (hazug külső, akkor is csúnya) az itt is marad. Akkor ott van a másik eset amit elítélek és az esetek 90%-ban pedig erről van szó: az exhibicionizmus, nagyobbnak akar tűnni a többi embernél, menőzik. A legfőbb oka, hogy nem járnék ilyen emberrel az pedig ez. De ha neked csak a külső számít és az nem, hogy ilyen gonosz ember van alatta akkor nekem 8. Másrészt ha mint látjuk plasztika nélkül is el lehet érni olyan külsőt, hogy már útlevelet kell cserélni és igen, arra se fog a születendő gyermek hasonlítani.
A transzvetitás hasonlat pedig igenis találó. Az is csak egy illúzió, akkor sem lesz belőle nő ha ő annak érzi magát és akkor sem lesz abból a nőből szépség ha a környezetével sikerül elhitetnie ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!