Férfiak! Mit tennétek ebben a helyzetben(többi lenn)?
Western filmben volt ez a jelenet, de kíváncsi vagyok, mit tennének a valódi pasik ilyen helyzetben.
Halálra ítélnek a két legjobb barátoddal együtt, és az akasztófa alá vezetnek. Majd egyenként felajánlják nektek a lehetőséget, hogy amennnyiben egyikőtök hajlandó a barátain saját kezével végrehajtani az ítéletet, életben maradhat. Ha nemmel felel, lóg. Ha mindenki nemmel felel, mindenki lóg.
Tisztesség vagy élet? Mit tennél?
Nem lehet biztosat mondani, hisz nem vagyunk abban a helyzetben. (szerencsére, lekopogom)
Mindenesetre én képtelen lennék bántani azt aki fontos nekem. Utaná meg azzal a tudattal élni h én tettem ezt. Pfff hát nem bírnám
Az élni akarás lehet erős, de nem ösztönlények vagyunk.
Nem hiszem h sokan megtennék akik közt igaz barátság van
De persze az sem mindegy h otthon vár a feleséged, a három gyereked, a beteg anyád és mind tőled függ... Stb.
Amikor van vesztenivalód sokkal nehezebb
Hát nem tudom, de jobb is hogy nem kell döntenem.
Nem tudom. Egyszer még szinte gyerekként láttam, de már akkor megfogott ez a jelenet, és az ördögi választás, az embertpróbáló dilemma, amit felvet.
Aztán egyszer megtaláltam pár éve a youtubeon, de a címét nem jegyeztem meg.
De maga a jelenet egy nagyon tipikus western jelenet, 4-5 pasi hátrakötözött kézzel áll az akasztófa alatt, egy emelvényen. És a hóhér vagy valami katona végigmegy előttük, és mindegyiktől megkérdezi, hogyan dönt. Aztán ha jól emlékszem, az egyik igent mond rá.
Azt tudom, hogy a legtöbb elítélt az a jóképű, férfias típus volt, de volt köztük egy alacsony, köpcös pacák is.
Ennyire emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!