Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Újj Dávid kérdése:

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Már rég óta filóztam a témán.

21 éves srác vagyok és sokszor nem érzem úgy hogy tudom érvényesíteni magam az életben.

Ez alatt azt értem, hogy hátározatlan vagyok, mások véleménye sokszor befolyásol és a sajátomat csupán elnyomom magamban. Nem bízom eléggé magamban. Ez most szaladt végig az agyamon hogy ez abból kifolyólag is lehet, mert az életemben nem volt egy olyan férfi akire felnézhettem, vagy még most is nézhetnék, mert egy alkoholista lett akit én apámnak hívhatnék. Nem tudom milyen egy igazi férfi, persze van fogalmam róla, de nincs egy olyan valaki aki példakép lehetne.

Sokszor filózom azon hogy egyesek mit gondolnak rólam. És mikor egyesek el is mondják mit gondolnak rólam, meg ahogy néznek rám, az teljesen lerombol bennem mindent.

Nem merem magamat adni és ez fáj, hogy egy gátat állítok magam elé.

Amít jónak láttok osszátok meg velem legyen az tanács, story, tapasztalat.

Előre is köszönöm válaszaitokat.

2020. máj. 12. 20:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológussal lehet dolgozni a határozottságon. Én legalábbis vele nagyon sok mindent megtanultam - főleg kutyaterápiával.
2020. máj. 12. 20:36
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen voltam, kb. 20 éves koromig. Még ma sem vagyok az a hú de határozott, erős jellemű ember, de sokat változtam, főleg annak köszönhetően, hogy elkezdtem sportolni, edzeni, így az önbizalmam is megnőtt. Neked is ezt tanácsolom.
2020. máj. 12. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!