Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy sikerül összejönnötök egy jó csajjal/pasival és ahogy megismeritek láttok róla régebbi képeket amiken olyan csúnya, hogy akkor rá se néztetek volna. Hozzáteszem nem csak rosszul sikerült képekről van szó meg rossz napokról hanem akkoriban úgy nézett ki majd később elkezdett foglalkozni a külsejével, megváltoztatott magán ezt-azt.

Ti együtt maradnátok a továbbiakban ezzel az emberrel vagy becsapva éreznétek magatokat és elhagynátok? Azok akiket nem érdekel, hogy hogy nézett ki előtte, azok képmutatók?

2021. febr. 9. 15:06
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Abban amit tőlem idéztél hol volt plasztika?

2021. febr. 9. 16:32
 12/23 anonim ***** válasza:
Csak a személyiség számít.
2021. febr. 9. 19:22
 13/23 anonim ***** válasza:
#5 os vagyok hozzatennem, hogy akkoriban nagyon szegények voltak a szüleim. Kevés ruhám volt és azok is csúnyák voltak. Igénytelen is voltam mellé. Van olyan osztálytarsam aki most nem ismer meg. Nem hiába. Karma is a b*tch.
2021. febr. 9. 20:42
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező. Te pár éve még pelenkába szartad össze magad. Akkor most ez is vérciki, és mindenki szakítson veled, mert képmutató módon már nem teszed?
2021. febr. 9. 21:03
 15/23 A kérdező kommentje:

Két teljesen különböző dolgot hasonlítottál egymáshoz. Abból a korból teljesen kinőttem, erőfeszítések nélkül tartom a jelenlegi állapotot, míg a kérdésben szereplő egyének néha a jelenben is úgy néznek ki mint régen illetve nem is keveset kell foglalkozniuk a külsejükkel, hogy ne úgy nézzenek ki mint akkor.

2021. febr. 9. 21:27
 16/23 A kérdező kommentje:

[link]

A kérdésben szereplők története ugyanaz mint a képen látható hölgyé. Attól még, hogy nem láttok a dolgok mögé attól még a valóság hasonló a kép baloldalához. Fogalmatok sincs róla hány szaladgál körülöttetek. Buták vagytok ennyi.

2021. febr. 9. 21:44
 17/23 anonim ***** válasza:
Miért, mindenki instafilterrel az arca előtt rohangál? Te nagyon gáz ember vagy. Ők is kinőtték a régi énjüket, amit lehet pont egy szar kapcsolat határozott meg. Valami olyan lehet, mint amilyen te vagy...
2021. febr. 9. 21:57
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezt írtad a kérdésedben: „majd később elkezdett foglalkozni a külsejével”. Ebből másra nem nagyon tudok következtetni mint arra, amit írtam is, tehát például elkezdett tornázni vagy komolyan kezdte venni a bőrápolást. Illetve ezt írtad még: „megváltoztatott magán ezt-azt”. Most ha erről valaki nem valamiféle szépészeti beavatkozásra asszociál akkor nem tudom hogy mire. Ezekkel leírtam hogy nincs semmi problémám.

Aztán előbb a sminkről meg a parókáról beszéltél. Most akkor azt akarod mondani, hogy együtt vagy valakivel és amíg nem láttad a róla készült régi képeket, addig nem tudtad hogy parókát meg sminket hord? Mert ehhez elég vaknak kell lenni, már nem azért. Ja és nem, ez továbbra sem lenne a szememben szakító ok. A kép is amit most linkeltél.. mi vele a probléma? Az hogy valaki jól tud sminkkelni? És ez kit érdekel? Gondolom nem keveset gyakorolta. "Fogalmatok sincs róla hány szaladgál körülöttetek." Mi van? Kik hányan szaladgálnak? Emberek akik rendbehozták a külsejüket? A képen látott hölgy átalakulásától még sokkal elképesztőbbek is vannak, elég ránézni a koreai sminkes módszerekre. Atya ég... Amúgy azért mert senki nem ért veled egyet elég meredek minket lebutázni, ez inkább téged minősít. :D

2021. febr. 9. 22:02
 19/23 A kérdező kommentje:

Úgy látom neked ez magas. Ha egy férfi nőnek öltözik akkor nő lesz belőle? Ha a Müller-Lyer illúzióban az egyik vonalat hosszabbnak látom a másiknál pedig lemérve ugyanannyi akkor is hosszabb? Ha magamra aggatok jópár dolgot és te már szinte egy másik embernek látsz akkor úgy nézek ki valójában?

2021. febr. 9. 22:26
 20/23 anonim ***** válasza:
68%
"Ha egy férfi nőnek öltözik akkor nő lesz belőle?" Amennyiben annak érzi magát, akkor igen, én nőként fogok rá tekinteni és nőként fogok rá hivatkozni a beszélgetéseim során. Semmi közöm ahhoz hogy ki hogy öltözik vagy mit vesz fel. Én biztos nem leszek senki boldogságának elrontója addig amíg a másik ember nem bánt senkit és semmit. Szóval nem, ez úgy látom neked magas és csak simán szereted utálni az embereket. Ahogy látod a válaszokban, itt továbbra is te vagy kisebbségben ebben a kérdésben.
2021. febr. 9. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!