Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos egy olyan problémám van amit idáig még soha életemben senkinél sem láttam csakis nálam.. Irtózatos dühöt érzek a gonosz emberek iránt..de nem csak ennyiről van szó..Annyira teszek azért hogy minden rendben legyen hogy az már túlzás is, ezt belátom, mivel a lehetetlennel küzdök meg nap mint nap, hogy az embereket megváltoztassam. Folyton ugatok lassan már mindenkinek kinek azért mert dohányzik kinek azért mert épp veri a barátnőjét (ezt láttam ma az erkélyemről!) Itt még mindig nincs vége a történetemnek mivelhogy folyton azon jár az eszem hogy valakinek neki essek, de jó mondjuk egy bagósnak nem, de egy bántalmazónak vagy egy csalónak vagy aki lop, vagy a "kedves" barnabőrű barátainknak (tisztelet a kívételnek!).. és egyszer meg is fog történni, tényleg neki fogok valakinek menni aminek tudom hogy kórház lesz a vége sőt lehet még börtön a részemre! Szóval ez a nagy helyzet..ti mit javasoltok hogyan kontrolláljam ezt az egészet magamban? Sok mindent kipróbáltam már..
2018. jún. 8. 09:45
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

a módszereddel van a baj

szóval ha a gyereked majd eltöri a vázát, mert bent focizik, akkor jól elvered, ahelyett, hogy normálisan elmondanád neki, hogy miért kint kell focizni?

mindenkivel meg kell találnod a közös hangot, hogy akarsz megváltoztatni másokat, ha nem is érted az ő álláspontjukat?

2018. jún. 8. 09:49
 2/24 anonim ***** válasza:

Törődj a saját életeddel.

Nem tudsz megváltoztatni másokat, főleg nem idegeneket.

Azért az erős túlzás, hogy valakit azért utálsz, mert dohányzik.

Szerintem nem ártana neked egy kis profi segítség. Valaki, akivel kibeszélheted az érzéseidet és segít kontrollálni a dühödet. Nehogy tényleg valami baj legyen a végén.

2018. jún. 8. 09:49
 3/24 A kérdező kommentje:
Egy gyerek más, ő még nem tudja mi a helyes, de egy felnőtt ember igen! Mégis csinálja a hülyeségeket! Egy gyerekkel sosem ordítoznék!
2018. jún. 8. 09:56
 4/24 anonim ***** válasza:

Biztos van olyan a te életedben is, ami más szerint nem helyes, nem jó, nem úgy csinálná.

Ki vagy te, hogy azt hiszed, hogy minden úgy jó, ahogyan te gondolod?

2018. jún. 8. 10:01
 5/24 A kérdező kommentje:
Értsem meg az álláspontjukat? Mi lehet az oka hogy az emberek tönkreteszik a saját és mások életét is? Erre kell rájönnöm..Profi segítseg sem tudná ezt megoldani nálam, egyelőre úgy érzem..
2018. jún. 8. 10:02
 6/24 A kérdező kommentje:
Ismersz enegem? Nem! Nekem is vannak hibáim de nem olyanok amivel bárkinek is ártanék! Nem dohányzom, nem iszom alkoholt, semmilyen káros szenvedélyem nincsen, és segítem azokat akik megérdemlik? Hol a probléma nálam?
2018. jún. 8. 10:04
 7/24 A kérdező kommentje:
Az emberek csak irigyelnek mert pont hogy nincsen semmi olyan nálam amit ne csinálnának..de nem tudnak példát venni rólam inkább csinálják tovább a nem normális dolgaikat amivel ártanak a vilagnak!
2018. jún. 8. 10:06
 8/24 A kérdező kommentje:
Hogy ki vagyok én? Hát nem egy Isten az biztos, de legalább felnyilt a szemem és tennék azért hogy jobb legyen a világ nem úgy mint egyesek..
2018. jún. 8. 10:08
 9/24 A kérdező kommentje:
Ki az aki úgy gondolja hogy amiket én cselekszem az rossz? Egészségesen élek, segítem a jó embereket, a rosszaknak pedig jelzem hogy a bizonyos dolgokat nem úgy kellene tenni stb. Hol a hiba? És még én nem vagyok normális, ezt gondolhatják..
2018. jún. 8. 10:11
 10/24 anonim ***** válasza:
90%

nálad mentálisan biztos van valami gond, a saját kérdésed alá ennyi választ írsz egymás után, általában ez mutat valamit

több mentálisan problémás emberrel beszélgettem itt és ez eléggé egyértelmű jelzés számomra

szerintem ne akarj senkire semmit erőszakolni és magadon próbálj meg változtatni inkább, hogy ne másoktól függjön a hangulatod, hanem csak saját magadtól

2018. jún. 8. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!