Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
a módszereddel van a baj
szóval ha a gyereked majd eltöri a vázát, mert bent focizik, akkor jól elvered, ahelyett, hogy normálisan elmondanád neki, hogy miért kint kell focizni?
mindenkivel meg kell találnod a közös hangot, hogy akarsz megváltoztatni másokat, ha nem is érted az ő álláspontjukat?
Törődj a saját életeddel.
Nem tudsz megváltoztatni másokat, főleg nem idegeneket.
Azért az erős túlzás, hogy valakit azért utálsz, mert dohányzik.
Szerintem nem ártana neked egy kis profi segítség. Valaki, akivel kibeszélheted az érzéseidet és segít kontrollálni a dühödet. Nehogy tényleg valami baj legyen a végén.
Biztos van olyan a te életedben is, ami más szerint nem helyes, nem jó, nem úgy csinálná.
Ki vagy te, hogy azt hiszed, hogy minden úgy jó, ahogyan te gondolod?
nálad mentálisan biztos van valami gond, a saját kérdésed alá ennyi választ írsz egymás után, általában ez mutat valamit
több mentálisan problémás emberrel beszélgettem itt és ez eléggé egyértelmű jelzés számomra
szerintem ne akarj senkire semmit erőszakolni és magadon próbálj meg változtatni inkább, hogy ne másoktól függjön a hangulatod, hanem csak saját magadtól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!