Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos egy olyan problémám van amit idáig még soha életemben senkinél sem láttam csakis nálam.. Irtózatos dühöt érzek a gonosz emberek iránt..de nem csak ennyiről van szó..Annyira teszek azért hogy minden rendben legyen hogy az már túlzás is, ezt belátom, mivel a lehetetlennel küzdök meg nap mint nap, hogy az embereket megváltoztassam. Folyton ugatok lassan már mindenkinek kinek azért mert dohányzik kinek azért mert épp veri a barátnőjét (ezt láttam ma az erkélyemről!) Itt még mindig nincs vége a történetemnek mivelhogy folyton azon jár az eszem hogy valakinek neki essek, de jó mondjuk egy bagósnak nem, de egy bántalmazónak vagy egy csalónak vagy aki lop, vagy a "kedves" barnabőrű barátainknak (tisztelet a kívételnek!).. és egyszer meg is fog történni, tényleg neki fogok valakinek menni aminek tudom hogy kórház lesz a vége sőt lehet még börtön a részemre! Szóval ez a nagy helyzet..ti mit javasoltok hogyan kontrolláljam ezt az egészet magamban? Sok mindent kipróbáltam már..
2018. jún. 8. 09:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szerintem menj orvoshoz és kezeltesd magad!
2018. jún. 8. 10:17
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom miféle mentális probléma az, hogy én jót akarok..egy békés, normális világot.. Mindig is sokat írtam, magyaráztam, ebben szerintem nincsen semmi..
2018. jún. 8. 10:23
 13/24 A kérdező kommentje:
Orvoshoz? És melyikhez, a pszichiáterhez aki gyógyszerekkel tömköd vagy a pszichológushoz akivel csak beszélgetek..de mit is tudna mondani, erre mondjuk kíváncsi lennék..azt pedig sosem fogom megérteni viszont hogy aki jókat tesz annak kell megváltoznia, a gonosz pedig nyugodtan randalírozhat..
2018. jún. 8. 10:27
 14/24 anonim ***** válasza:

ha ennyire ilyen világot szeretnél, akkor találd meg a módszereket, hogy hogyan hass az emberekre

olvass utána, próbálkozz, tegyél érte

én pl más téren változtattam meg elég sok embert már, A szeretet mint életforma című könyvben olvastam pár hasznos tippet és elkezdtem alkalmazni és elég pozitív visszajelzéseket tapasztaltam

2018. jún. 8. 10:27
 15/24 anonim ***** válasza:

amúgy kb olyan vagy mint Ivy Teasedale, meg Öregnénike őzikéje nevű felhasználó

neki voltak hasonló gondjai mentálisan

2018. jún. 8. 10:28
 16/24 A kérdező kommentje:
El fogom olvasni azt a könyvet, bár én próbáltam már hatni az emberekre de nekem nem sikerült sohasem..pedig nagyon kedves voltam kivétel nélkül mindenkivel..
2018. jún. 8. 10:32
 17/24 anonim ***** válasza:
Hááááát, most sem tűnsz túl kedvesnek :D
2018. jún. 8. 10:52
 18/24 anonim ***** válasza:

Ha ez az indíttatás abból fakad, mert tényleg segíteni szeretnél jobbá tenni emberek életét, akkor az pozitív cselekedetekben is megnyilvánulhat. Menj civil szervezetekhez önkéntesnek, ételosztásra hajléktalanoknak, segélyszervezetekhez munkásnak stb...

Ha viszont csak arról van szó, hogy szeretsz "belekötni" másokba, és egyfajta önvédelemként és mentségként hozod fel azt, hogy "te csak jobbá akarod tenni a világot" akkor magadat is áltatod. Egyszerűen csak szeretsz kötekedni, és valamiféle belső frusztrációt vagy kisebbségi komplexust élsz ki ilyenkor. (pl kicsi az önbizalmad, vagy nem vagy elégedett az életeddel, de jobbnak érzed magad valakinél ha azt látod ő még nálad is "rosszabbul" csinálja a dolgait.)

Nyilván sokat elcseszik az életüket, rosszat tesznek stb...de ezek az emberek nem fognak attól megváltozni, hogy te "megmondod" nekik a tutit, vagy verekszel velük.

Ha segíteni akarsz és pozitív változást létrehozni, menj azokhoz akik kérik a segítséget, és szükségük van rá. (beteg gyerekek, magukra maradt idősek, hajléktalanok stb...)

2018. jún. 8. 11:02
 19/24 A kérdező kommentje:
Mint ahogyan azt írtam, csak a gonoszakkal vagyok nem kedves! Ettől még jó és kedves ember vagyok! És én tiszta szívemből jót akarok mindenkinek! Így is segítői munkám van, egészségügyben dolgozom. Mellette sok egyéb teendőt is ellátok pl. Sulis vagyok.
2018. jún. 8. 11:47
 20/24 A kérdező kommentje:
Még valami..amiatt sok az üzenetem mert a telómról írok és az nem enged egyszerre többet írni így csak részletekben tudom..
2018. jún. 8. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!