Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos egy olyan problémám van amit idáig még soha életemben senkinél sem láttam csakis nálam.. Irtózatos dühöt érzek a gonosz emberek iránt..de nem csak ennyiről van szó..Annyira teszek azért hogy minden rendben legyen hogy az már túlzás is, ezt belátom, mivel a lehetetlennel küzdök meg nap mint nap, hogy az embereket megváltoztassam. Folyton ugatok lassan már mindenkinek kinek azért mert dohányzik kinek azért mert épp veri a barátnőjét (ezt láttam ma az erkélyemről!) Itt még mindig nincs vége a történetemnek mivelhogy folyton azon jár az eszem hogy valakinek neki essek, de jó mondjuk egy bagósnak nem, de egy bántalmazónak vagy egy csalónak vagy aki lop, vagy a "kedves" barnabőrű barátainknak (tisztelet a kívételnek!).. és egyszer meg is fog történni, tényleg neki fogok valakinek menni aminek tudom hogy kórház lesz a vége sőt lehet még börtön a részemre! Szóval ez a nagy helyzet..ti mit javasoltok hogyan kontrolláljam ezt az egészet magamban? Sok mindent kipróbáltam már..
2018. jún. 8. 09:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Mert szerinted aki dohányzik az rögtön "gonosz" ember? Nyilván egészségtelen szokás, de az ő döntése mivel akarja "mérgezni" magát.

A verekedés, meg lopás nyilván más dolog, de külső szemlélőként olyankor is bele lehet futni olyan szituba ami nem egyértelmű.

Nemrég egy youtube videón láttam, hogy egy középkorú faszi kocsiját megrongálta egy kamasz srác majd elszaladt, gondolhatod az autótulajdonos utána ment és elkapta. Leteperte a földre (nem agyonverte vagy ütlegelte, csak megrángatta, meg lefogta, hogy szóljon a rendőrségnek) mire egy arra járó "hős" nekiesett a faszinak, hogy miért bántja szegény "védtelen" kis srácot.

Az a baj, hogy pár infó alapján leveszel valakiről egy negatív képet (mondjuk egy gazdag emberről hogy tuti csaló és bűnöző, miközben fogalmad sincs) és ítélkezel igazából semmivel nem vagy különb.

Én is egészségügyben dolgozom, de ez a munkám így nem tekintek rá plusz "jótéteményként". Szeretem amit csinálok igyekszek segíteni, de az önkéntesség vagy a plusz segítség nem itt kezdődik.

2018. jún. 8. 12:51
 22/24 A kérdező kommentje:
Nagyon félreért engem mindenki.Nemítélkezem csakis akkor ha már megbizonyosodtam az adott dologról!Ez az egyik.A másik pedig hogy én is szeretem a munkám és nem plusz jótéteménykent fogom fel.acigipedig igenis a környezetnek se jó
2018. jún. 8. 14:13
 23/24 A kérdező kommentje:
A legtöbb szituáció amikbe belefutok az eléggé egyértelmű, és azoknál szólók bele, ahol nem egyértelmű ott nem. De amit ma reggel is láttam hogy az ártatlan kislányt ököllel fejbe veri a cigány..itt ne szóljak?
2018. jún. 8. 14:17
 24/24 A kérdező kommentje:
De bár látná mindenki a hétköznapjaimat mit hogyan cselekszem..egyből nem gondolna ilyen szörnyűségeket..sírni is sokat sírok mert nem tudok többet segíteni..mindenem odaadtam másoknak, segítettem az embereket, és végül én vagyok a nem kedves
2018. jún. 8. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!