Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Mert szerinted aki dohányzik az rögtön "gonosz" ember? Nyilván egészségtelen szokás, de az ő döntése mivel akarja "mérgezni" magát.
A verekedés, meg lopás nyilván más dolog, de külső szemlélőként olyankor is bele lehet futni olyan szituba ami nem egyértelmű.
Nemrég egy youtube videón láttam, hogy egy középkorú faszi kocsiját megrongálta egy kamasz srác majd elszaladt, gondolhatod az autótulajdonos utána ment és elkapta. Leteperte a földre (nem agyonverte vagy ütlegelte, csak megrángatta, meg lefogta, hogy szóljon a rendőrségnek) mire egy arra járó "hős" nekiesett a faszinak, hogy miért bántja szegény "védtelen" kis srácot.
Az a baj, hogy pár infó alapján leveszel valakiről egy negatív képet (mondjuk egy gazdag emberről hogy tuti csaló és bűnöző, miközben fogalmad sincs) és ítélkezel igazából semmivel nem vagy különb.
Én is egészségügyben dolgozom, de ez a munkám így nem tekintek rá plusz "jótéteményként". Szeretem amit csinálok igyekszek segíteni, de az önkéntesség vagy a plusz segítség nem itt kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!