Aranyos, ha úgy becézem a barátnőmet, hogy nunatappancs?
Figyelt kérdés
2021. febr. 8. 12:38
11/20 anonim válasza:
Bizonyos kor és iq felett nem. Amikor valaki pinának becéz, annak nem vagy más, csak pina.
12/20 anonim válasza:
Persze, hogy nincsen barátnője.
13/20 anonim válasza:
Előző vagyok, ha valaki így becézné a barátnőjét, akkor kb leszarná, hogy mások mit gondolnak róla, nem itt verné magát. Unalmas kamu.
14/20 anonim válasza:
Hát ha én lennék a barátnőd, akkorát rúgnék beléd, hogy a sérved szakadna le és a fogaidat köpnéd ki...
16/20 anonim válasza:
Rettentő visszataszító és gáz “becenév”, nekem legalábbis.
18/20 anonim válasza:
Ha csak négyszemközt hívod így és neki nincs ezzel baja, akkor hajrá.
Ha haveri körben hallanám, hogy valaki így hívja a csaját akkor viszont kiröhögném a belem.
19/20 anonim válasza:
Ez talán még a múltkori "Szexcombosom"-at is übereli, amely kérdést valamiért előszeretettel emelgeti ki a szerzője.
Egyébként nem aranyos. Gáz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!