Milyen életnek mondható?
Nekem szembeötlő, hogy a tusfürdő és szalvéta egyáltalán megemlítésre kerül az életminőségetek leírásában. Tudom, hogy példaképp írtad ezeket, de ez nekem annyira lényegtelen, hogy soha eszembe nem jutna, hogy ezek a világon vannak :D Az életszínvonal leírásában olyasmi segítene, hogy milyen komfortfokozatú/állapotú ingatlanban laktok, alapvető szükségletekre jut-e pénz (erre jut, azt írtad), mennyi a havi bevétel, van-e megtakarítás, van-e autó, egészségügyi állapot milyen stb.
A saját tulajdonú ingatlan nem feltétlenül egyenlő a jó életszínvonallal, hiszen élhet valaki bérelt luxuskégliben, aminek a havi bérleti díja nem jelent gondot, és másvalaki meg lehet, hogy egy saját tulajdonú komfort nélküli vályogházban él, és a kettő elég különböző életszínvonalat jelent.
Alap.
Nem feltétlen a saját lakás,az hatalmas ajándék,de amiket leírtál alap.
Kéne kicsit tartalékolni,ha egy nagyobb háztartási gépet kell venni,mit csinálsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!