Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen életnek mondható?

Milyen életnek mondható?

Figyelt kérdés
Rezsi minden hónapban bevan fizetve, vannak tisztasagi szerek mindig: mosogato, mosopor, oblito, wc papir, tusfurdo, szappan, ablak tisztító, szalveta, stb.... van minden nap kaja,, hetvegen sutunk fozunk rantott hus,, saláták... Szoval van kaja, rezsi kifizetve, meg tisztasagi szerek..
2021. febr. 5. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Olyan átlag.
2021. febr. 5. 18:04
 12/13 anonim ***** válasza:
94%

Nekem szembeötlő, hogy a tusfürdő és szalvéta egyáltalán megemlítésre kerül az életminőségetek leírásában. Tudom, hogy példaképp írtad ezeket, de ez nekem annyira lényegtelen, hogy soha eszembe nem jutna, hogy ezek a világon vannak :D Az életszínvonal leírásában olyasmi segítene, hogy milyen komfortfokozatú/állapotú ingatlanban laktok, alapvető szükségletekre jut-e pénz (erre jut, azt írtad), mennyi a havi bevétel, van-e megtakarítás, van-e autó, egészségügyi állapot milyen stb.

A saját tulajdonú ingatlan nem feltétlenül egyenlő a jó életszínvonallal, hiszen élhet valaki bérelt luxuskégliben, aminek a havi bérleti díja nem jelent gondot, és másvalaki meg lehet, hogy egy saját tulajdonú komfort nélküli vályogházban él, és a kettő elég különböző életszínvonalat jelent.

2021. febr. 5. 18:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Alap.

Nem feltétlen a saját lakás,az hatalmas ajándék,de amiket leírtál alap.

Kéne kicsit tartalékolni,ha egy nagyobb háztartási gépet kell venni,mit csinálsz?

2021. febr. 5. 22:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!