Miért oltassam magam mások, olyanok miatt akik nekem senkim és nem érdekel?
37-es vagyok,
#40 "De ugye akkora az utcára is alufóliába becsavarva mész ki? Mert a halálos 5G sugárral is kipárolják belőled a gyereket a gonosz gyíkemberek."
Ez nekem új,nem tudom ezt honnan vetted. Tudományosan elfogadott tény hogy a gyermekvállalás előtt állók ne oltassák magukat az anyák pedig a szoptatás végéig. Tudod nem fogok miattad az orvosi vélemény ellen cselekedni, annál fontosabb hogy egészséges legyen a kisbabám.
"De ugye akkora az utcára is alufóliába becsavarva mész ki? Mert a halálos 5G sugárral is kipárolják belőled a gyereket a gonosz gyíkemberek."
Ilyen amikor a legbutább gúnyolódik :D
Köszönöm kedves 45ös! Végre valaki egyetért velem. Így van. Többet ér a SAJÁT egészségünk mint Pista bácsié akiről azt se tudom hogy a világon van. (de akkor komolyan mondom ennyi erővel miért nem aggódunk az Afrikai emberek miatt pl? Elvégre ők is emberek) Sőt jobbat mondom a most oltakozók között ki aggódik a tengerekben élő de egyre pusztuló vagy már kipusztult halak miatt? Ki aggódik a műanyag szennyezés miatt? Ki aggódik a légszenyezés miatt? Ki aggódik a föld szennyezettsége miatt? Na majd ha ti is aggódok ezekért meggondolom ismétlem meg gondolom hogy aggodjak e nagyapádért.
Kedves 45 ös ha gondolod csatlakozz a (vakcina? NEM! ÉBREDJ!) nevű csoportba Facebookon
48
Igen, A Nagy Testvér is így gondolkodott George Orwell 1984-ében.
Veletek az a probléma, hogy lehetetlenség titeket meggyőzni ezer ész érvvel is a saját képzelgéseitek abszurdságáról.
Komolyan, felnőtt emberek vagytok, akik folyamatosan azt hiszik:
- népírtás folyik
- a zsidók a háttérhatalomból a reptilánokkal kézenfogva irányítják az embereket
- az 5G rákot okoz/az oltásokkal belénk ultetett chipeket aktiválják vele
- az orr-szájmaszk egy jeladó
- a repülők kondenzcsíkja igazából egy népírtó szer
- az oltások autizmust, bénulást, halált, aranyeret, háromcsecs-szimdrómát okoznak, mindezt direkt csinalja gyógyszergyár.
- minden ember, aki tovább tanult a ti hatelemiteknél, ezáltal ésszerűenw és logikusan, TUDOMÁNYOSAN MEGALAPOZOTTAN cáfolja az egymenéseiteket, az is a háttérhatalmat szolgálja, mert a főáramú (sic!) tudás is direkt félrevezetés, és az az igaz, hogy a Föld lapos, az ufók jönnek, és análisan közösülnek mindenkivel az éjszaka, Soros és Gates kéz a kézben igrál a cukorsüvegmezőn, a nagy szivárvány alatt, és az a céljuk, hogy mindenki félig reptilán, migráncs (sic!), cigány, néger, zsidó legyen, természetesen LMBTQ mozaikszóból legalább két csoportba tartozzon, be legyen csippszelve (sic!), 5G-n lehessen vezérelni, de azért haljanak is meg, mire dollármilliárdokat öltek a félrevezetésükre, mert ugye ez a terv.
És még sorolhatnám reggelig, milyen téveszméitek vannak.
Paranoid skizofrénia. Így hívják, amiben szenvedtek. Minden tünet stimmel köztük a betegségtudat teljes hiánya, helyette erős betegségtagadás.
Kényszer gyógykezelésre kellene ítéljenek mindótöket.
Ez nem másként gondolkozás, ez társadalmi szempontból (is) veszélyes pszichózis. Az ilyenek szokták feldarabolni a kedves családjukat, hogy kiszedjék belőlük a chipet, jeladót, gonoszt, démont, földönkívülit, Sorost, a húsdarálót, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!