Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért oltassam magam mások,...

Miért oltassam magam mások, olyanok miatt akik nekem senkim és nem érdekel?

Figyelt kérdés
Tudom hogy társadalmi felelősség vállalás stb de pont leszarom nem fognak belém nyomni mérget nekik adom az adagom aki annyira ránk akarja erőltetni. Még a saját rokonaim miatt se vagy saját nagymama miatt se. Meg nem vagyok hülye ha választani kéne hogy meddő legyek vagy éljen még plusz egy hónapot a nagyanyátok (aki nekem senkim) akkor biztos hogy a saját érdekembe fogok eljárni. Hisz terhesség alatt nem lehet oltani, krónikus betegnek se illetve aki gyereket akar. Szóval mivel mi a párommal gyermeket tervezünk és még rajtunk kívül sokan mások, biztos hogy nem fogjuk az öregek és krónikus betegek miatt beoltatni magunkat. És ne gyertek a "lelkizéssel" érzékenyítéssel" nem hat meg. Ne gyertek a majd ha te, majd ha a te mamád stb nevetségesek vagytok komolyan. Eleget tettünk az adóinkkal a krónikus betegeknek és öregeknek.

2021. febr. 1. 18:15
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:
34es remélem most már hogy meddőséget okoz illetve mást is és neked adom örömmel az adagom (egyébként vannak tartalékjaink nem pénz... hanem fagyasztott dolgok, zöldségek, befőttek, húsok illetve napi 3 tojás tehát nem halunk éhen mint ti varosiak) hahaha
2021. febr. 2. 19:24
 42/56 anonim ***** válasza:
54%
Erről a pszichiáter szakorvosoddal beszélgettél már?
2021. febr. 2. 19:36
 43/56 anonim ***** válasza:
85%

37-es vagyok,

#40 "De ugye akkora az utcára is alufóliába becsavarva mész ki? Mert a halálos 5G sugárral is kipárolják belőled a gyereket a gonosz gyíkemberek."

Ez nekem új,nem tudom ezt honnan vetted. Tudományosan elfogadott tény hogy a gyermekvállalás előtt állók ne oltassák magukat az anyák pedig a szoptatás végéig. Tudod nem fogok miattad az orvosi vélemény ellen cselekedni, annál fontosabb hogy egészséges legyen a kisbabám.

2021. febr. 2. 21:08
 44/56 anonim ***** válasza:
62%

"De ugye akkora az utcára is alufóliába becsavarva mész ki? Mert a halálos 5G sugárral is kipárolják belőled a gyereket a gonosz gyíkemberek."

Ilyen amikor a legbutább gúnyolódik :D

2021. febr. 2. 21:11
 45/56 anonim ***** válasza:
75%
Kedves kérdező, én teljes mértékben egyet értek veled, bár én nem tervezek gyereket de abban egyet kell értsek veled, hogy nekem is fontosabb a saját egészségem mint a Julcsi nénié, vagy a Pista bácsié, ha szarembernek tartanak ezért ha nem...
2021. febr. 3. 00:36
 46/56 anonim ***** válasza:
64%
Egy fiatal jól működő immunrendszernek erre nincs szüksége.Ha tetszik ha nem a nagyokosoknak😉Nem egymást kéne támadni eszeveszettül hisz ez a célja az oltás befektetőinek hogy megossza az embereket és vitákat szítson🤔Nem vagyok konteós,se gyurcsányista,se gödényista,se oltásellenes,se vírustagadó csak egyszerűen nincs szükségem az oltásra és kész.Adják azoknak akiknek tényleg szükségük van rá.Én aztán nem sajnálom tőlük.Váljék az egészségükre😍
2021. febr. 3. 08:36
 47/56 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves 45ös! Végre valaki egyetért velem. Így van. Többet ér a SAJÁT egészségünk mint Pista bácsié akiről azt se tudom hogy a világon van. (de akkor komolyan mondom ennyi erővel miért nem aggódunk az Afrikai emberek miatt pl? Elvégre ők is emberek) Sőt jobbat mondom a most oltakozók között ki aggódik a tengerekben élő de egyre pusztuló vagy már kipusztult halak miatt? Ki aggódik a műanyag szennyezés miatt? Ki aggódik a légszenyezés miatt? Ki aggódik a föld szennyezettsége miatt? Na majd ha ti is aggódok ezekért meggondolom ismétlem meg gondolom hogy aggodjak e nagyapádért.

Kedves 45 ös ha gondolod csatlakozz a (vakcina? NEM! ÉBREDJ!) nevű csoportba Facebookon

2021. febr. 4. 17:43
 48/56 anonim ***** válasza:
0%
Remélem nagyon sok ilyem buta, ráadásul erőszakos és tard ember elhullik. Jobb lenne a világ.
2021. febr. 5. 09:51
 49/56 anonim ***** válasza:
100%

48

Igen, A Nagy Testvér is így gondolkodott George Orwell 1984-ében.

2021. febr. 5. 13:37
 50/56 anonim ***** válasza:
23%

Veletek az a probléma, hogy lehetetlenség titeket meggyőzni ezer ész érvvel is a saját képzelgéseitek abszurdságáról.

Komolyan, felnőtt emberek vagytok, akik folyamatosan azt hiszik:

- népírtás folyik

- a zsidók a háttérhatalomból a reptilánokkal kézenfogva irányítják az embereket

- az 5G rákot okoz/az oltásokkal belénk ultetett chipeket aktiválják vele

- az orr-szájmaszk egy jeladó

- a repülők kondenzcsíkja igazából egy népírtó szer

- az oltások autizmust, bénulást, halált, aranyeret, háromcsecs-szimdrómát okoznak, mindezt direkt csinalja gyógyszergyár.

- minden ember, aki tovább tanult a ti hatelemiteknél, ezáltal ésszerűenw és logikusan, TUDOMÁNYOSAN MEGALAPOZOTTAN cáfolja az egymenéseiteket, az is a háttérhatalmat szolgálja, mert a főáramú (sic!) tudás is direkt félrevezetés, és az az igaz, hogy a Föld lapos, az ufók jönnek, és análisan közösülnek mindenkivel az éjszaka, Soros és Gates kéz a kézben igrál a cukorsüvegmezőn, a nagy szivárvány alatt, és az a céljuk, hogy mindenki félig reptilán, migráncs (sic!), cigány, néger, zsidó legyen, természetesen LMBTQ mozaikszóból legalább két csoportba tartozzon, be legyen csippszelve (sic!), 5G-n lehessen vezérelni, de azért haljanak is meg, mire dollármilliárdokat öltek a félrevezetésükre, mert ugye ez a terv.

És még sorolhatnám reggelig, milyen téveszméitek vannak.

Paranoid skizofrénia. Így hívják, amiben szenvedtek. Minden tünet stimmel köztük a betegségtudat teljes hiánya, helyette erős betegségtagadás.

Kényszer gyógykezelésre kellene ítéljenek mindótöket.

Ez nem másként gondolkozás, ez társadalmi szempontból (is) veszélyes pszichózis. Az ilyenek szokták feldarabolni a kedves családjukat, hogy kiszedjék belőlük a chipet, jeladót, gonoszt, démont, földönkívülit, Sorost, a húsdarálót, stb.

2021. febr. 6. 12:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!