Miért oltassam magam mások, olyanok miatt akik nekem senkim és nem érdekel?
Figyelt kérdés
Tudom hogy társadalmi felelősség vállalás stb de pont leszarom nem fognak belém nyomni mérget nekik adom az adagom aki annyira ránk akarja erőltetni. Még a saját rokonaim miatt se vagy saját nagymama miatt se. Meg nem vagyok hülye ha választani kéne hogy meddő legyek vagy éljen még plusz egy hónapot a nagyanyátok (aki nekem senkim) akkor biztos hogy a saját érdekembe fogok eljárni. Hisz terhesség alatt nem lehet oltani, krónikus betegnek se illetve aki gyereket akar. Szóval mivel mi a párommal gyermeket tervezünk és még rajtunk kívül sokan mások, biztos hogy nem fogjuk az öregek és krónikus betegek miatt beoltatni magunkat. És ne gyertek a "lelkizéssel" érzékenyítéssel" nem hat meg. Ne gyertek a majd ha te, majd ha a te mamád stb nevetségesek vagytok komolyan. Eleget tettünk az adóinkkal a krónikus betegeknek és öregeknek.2021. febr. 1. 18:15
21/56 anonim válasza:
Ez már pszichiáter asztala, mi ezen nem tudunk sajnos segíteni.
22/56 anonim válasza:
Ahogy neked jól esik. További kellemes hisztikézést.
23/56 anonim válasza:
A kérdező dilizéseit elnézve félelmetes, hogy miket tud tenni a sok agymosás szegény birkákkal. Veszélyes.
24/56 anonim válasza:
Nyugi! Még a végén agyvérzést kapsz. Szexeljetek egy jót, szerintem hiányod van. Aztán kapj be egy Xanaxot és feküdj le aludni!
26/56 anonim válasza:
Te vagy troll vagy, vagy pszichiátriai eset :D komolyan azt hiszed, hogy meddő lehetsz egy oltástól? :D
29/56 anonim válasza:
Nyugi van, vegyétek be a xanaxot, aztán szundi. Nem kell itt őrjöngeni a "normális élet" nevében. :D
30/56 anonim válasza:
Senki nem mondta,hogy be KELL oltatni magad. Ha nem szeretnéd,nem kérsz belőle. Ebben mi a bonyolult?
Az meg hogy védni a másikat... ha a másik védelmet szeretne,beadatja magának nem kell aggódnod.
Milyen problémák vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!