Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért oltassam magam mások,...

Miért oltassam magam mások, olyanok miatt akik nekem senkim és nem érdekel?

Figyelt kérdés
Tudom hogy társadalmi felelősség vállalás stb de pont leszarom nem fognak belém nyomni mérget nekik adom az adagom aki annyira ránk akarja erőltetni. Még a saját rokonaim miatt se vagy saját nagymama miatt se. Meg nem vagyok hülye ha választani kéne hogy meddő legyek vagy éljen még plusz egy hónapot a nagyanyátok (aki nekem senkim) akkor biztos hogy a saját érdekembe fogok eljárni. Hisz terhesség alatt nem lehet oltani, krónikus betegnek se illetve aki gyereket akar. Szóval mivel mi a párommal gyermeket tervezünk és még rajtunk kívül sokan mások, biztos hogy nem fogjuk az öregek és krónikus betegek miatt beoltatni magunkat. És ne gyertek a "lelkizéssel" érzékenyítéssel" nem hat meg. Ne gyertek a majd ha te, majd ha a te mamád stb nevetségesek vagytok komolyan. Eleget tettünk az adóinkkal a krónikus betegeknek és öregeknek.

2021. febr. 1. 18:15
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
34%
Előző, te is félsz hogy becsipeszelnek a gyíkemberek aztán 5G antennává változtatnak?
2021. febr. 1. 18:54
 12/56 anonim ***** válasza:
30%
Jönnek a gyapjas alakváltók, és belepetéznek az oltóanyagba! :-DDDD
2021. febr. 1. 18:55
 13/56 anonim ***** válasza:
47%
Hogy egy klasszikust idezzek veled kapcsolatban:” törlés történt. Agytörlés.”
2021. febr. 1. 18:56
 14/56 anonim ***** válasza:
26%
Oké, magunkba nézünk te szánalmas és undorító :)
2021. febr. 1. 18:56
 15/56 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem az még szánalmasabb hogy egy olyan országban ahol minden hétre jut valamilyen korrupciós csalás botrány amit a 10 éves despota uralkodó kormány követ el, csak már rohadtul senkit nem érdekel, mert annyira a mindennapok része, a sok okoskodó proli a vakcina meg a "maksz" miatt lesz itt a rohadt nagy lázadó... :D
2021. febr. 1. 18:57
 16/56 anonim ***** válasza:
32%
Hát igen, az ilyen agymosott, buta embereket, mint a kérdező, még sajnálni is lehetne, ha nem ártanának másoknak a hülyeségeikkel.
2021. febr. 1. 18:57
 17/56 anonim ***** válasza:
29%
Mert a természet része vagy amit mint anyádat tisztelsz, s így emberekre, mint testvérekre tekintesz, akiknek nem akarod a szenvedését és halálát.
2021. febr. 1. 19:14
 18/56 anonim ***** válasza:
58%

Ahogy a válaszokból is látszik, sokakkal elhitették, hogy akkor igazi honpolgár valaki, ha azért oltatja be magát, hogy más ne legyen koronás.

Holott az igazság az, hogy mindenki csakis a saját egészségéért felelős. Mindenki azzal tenne a legtöbbet mindenki másért, ha megteremtené a saját egészségét.

Az egészséges ember azon túl, hogy ártalmatlan mindenkire, hiszen egészségesen nem lehet betegséget terjeszteni, az egészséges életmódjukkal példát adnak a gyengébbeknek.

Szóval, ha a kormányoknak tényleg az lenne a célja, hogy minden életet megmentsenek, aķkor nem oltással traktálnák a népet, hanem megtanítanák mindenkinek, hogyan szerezheti vissza az egészségét.

Minél egészségesebb a nép, annál kisebb a valószínűsége egy vírusos világjárvány kialakulásának.

2021. febr. 1. 19:19
 19/56 anonim ***** válasza:
29%
Szegény kérdezőnek már mind egy, az 5G sugárral már elvaporizálták az agyát.
2021. febr. 1. 19:23
 20/56 anonim ***** válasza:
34%
Jól van na, mondtam vedd be a dilibogyót, aztán menj a dr görény rajongói csoportba hisztikélni, ott majd állva fognak tapsolni neked hogy mekkora forradalmár vagy.
2021. febr. 1. 19:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!