Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért oltassam magam mások,...

Miért oltassam magam mások, olyanok miatt akik nekem senkim és nem érdekel?

Figyelt kérdés
Tudom hogy társadalmi felelősség vállalás stb de pont leszarom nem fognak belém nyomni mérget nekik adom az adagom aki annyira ránk akarja erőltetni. Még a saját rokonaim miatt se vagy saját nagymama miatt se. Meg nem vagyok hülye ha választani kéne hogy meddő legyek vagy éljen még plusz egy hónapot a nagyanyátok (aki nekem senkim) akkor biztos hogy a saját érdekembe fogok eljárni. Hisz terhesség alatt nem lehet oltani, krónikus betegnek se illetve aki gyereket akar. Szóval mivel mi a párommal gyermeket tervezünk és még rajtunk kívül sokan mások, biztos hogy nem fogjuk az öregek és krónikus betegek miatt beoltatni magunkat. És ne gyertek a "lelkizéssel" érzékenyítéssel" nem hat meg. Ne gyertek a majd ha te, majd ha a te mamád stb nevetségesek vagytok komolyan. Eleget tettünk az adóinkkal a krónikus betegeknek és öregeknek.

2021. febr. 1. 18:15
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
42%

Azert, Puci, mert ha itt cirkulal a virus, csunyabbnal csunyabb mutacioi lesznek. Ha par ev alatt visszaszorul maga a virus, nem a fertozott emberek szama csak, akkor legyengul, eltunik.

Azert nagy a szad, mert se a difteria, se a gyermekbenulas es a tobbi fincsi betegseg nem vitt el teged.

2021. febr. 1. 22:57
 32/56 anonim ***** válasza:
17%
Nem kötelező az oltás. Max nem kapsz majd munkát nélküle, vagy nem utazhatsz sehova. Az meg rajtad kívül nem fog érdekelni senkit, te bajod.
2021. febr. 2. 01:20
 33/56 anonim ***** válasza:
10%

@22:57

"Normáliséknál" nem sokra mész értelmi alapú észérvekkel, náluk csak az értelmi alapú földön fetrengős őrjöngés dívik, hogy "népirtás van".

2021. febr. 2. 07:55
 34/56 anonim ***** válasza:
19%

Kedves kérdező!

Bár a vakcina nem okoz meddőséget, ha okozna, főleg javasolnám neked a fölvételét. Nem kellene reprodukcióra erőltetned magad, és tovább örökítened ezt a csodálatos genetikai állományt és szemléletet.

2021. febr. 2. 10:30
 35/56 anonim ***** válasza:
37%
#34: tízpontos!:)
2021. febr. 2. 10:35
 36/56 anonim ***** válasza:
73%
Mennyi hülye van itt. Azzal, hogy bevakcinázod magad senkit nem védsz meg, hisz ugyanúgy fertőzhetsz és ugyanúgy megkaphatod a vírust. Ha valakit meg akarunk védeni akkor az a személy oltsa be magát! Azzal tesz a legtöbbet saját magáért és ne mástól várja, hogy beoltassák magukat olyasmival amiről nem tudjuk, hogy mik a hosszútávú mellékhatások, mitől véd meg, ha egyáltalán megvéd valamitől. Legyen ez saját döntés már jó? Ha nem akarsz meghalni akkor oltasd be magad és kész. Akkor már megmenekültél nem? Szóval nincs amiért azzal foglalkoznod amit más tesz.
2021. febr. 2. 12:40
 37/56 anonim ***** válasza:
79%
Én is babát tervezek a párommal, szóval egy ideig nem oltatunk.
2021. febr. 2. 13:21
 38/56 anonim ***** válasza:
33%
36-os. Leírnám, hogy miért orbitális fszság, és van tele az "étvelésed" ellentmondással, egymást kizáró kis szösszenetekkel, de hála istennek, leszoktam róla. Sokáig tartott, hogy elfogadjam - de elfogagtam -, vannak ilyen 3 éves gyerek szintjét meg nem szégyenítő honfitársunk, akik az általános iskolát is PhD-nak megélve ontjá magukól a mérhetetlen okosságukat, és legalább olyan vak, mint Izaura volt. Rajtatok képtelenség változtatni, mert valami nagyon kisiklott a szocializálódás során, párosult az ingerszegény környezettel a visszamaradott szellemi képesség, és még X vegyszer sem kellett, hogy megszülessetek ti, a tardok.
2021. febr. 2. 13:23
 39/56 anonim ***** válasza:
69%

Semmiért. Nem kell beoltatnod magad, én se fogom.

Ha meg odáig fajul a dolog, hogy valamihez kell az igazolás akkor lefizetsz egy orvost azt' kész. Ennyi.

2021. febr. 2. 19:10
 40/56 anonim ***** válasza:
36%

"Én is babát tervezek a párommal, szóval egy ideig nem oltatunk."

De ugye akkora az utcára is alufóliába becsavarva mész ki? Mert a halálos 5G sugárral is kipárolják belőled a gyereket a gonosz gyíkemberek.

2021. febr. 2. 19:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!