Reális, hogy aki nem oltassa be magát, az fizesse ki a korházi kezelésének költségeit?
Terjed egy ilyen szóbeszéd, hogy brüsszelből bevezetik, hogy aki nem kéri az oltást az akkor fizesse ki a korházi ápolásának költségeit. Ez valahol jogos, mert ha beoltatod magad nem leszel beteg és nem terheled a dögvész miatt egyébként is túlzsúfolt korházi kapacitásokat. Viszont aki nem kér oltást, az ha megbetegszik fizesse ki ezt az egyébként elkerülhető ápolási & gyógyszserdíjat
Reális hogy bevezessék itthon is?
"elköltöznék ez esetben az EU-ból."
Ahhhha. Mesélj még kérlek....repülőre sem szállhatsz míg nem oltatod le magad. De még reptér közelébe sem
Engedd el a témát nyugodj meg mert mindenki be lesz oltva😂😂🤣🤣
#4-es voltam
Ha akarja ha nem rá lesz mindenáron erőszakolva
Szibériai tundrára is előbb megyek önellátni mint hogy beoltassam magam.
Kérdező de egy nyomorult rettegő vagy. A túlélési esélyem 99.97% szerintem nincs mitől tartanom. Nem minden fertőzött fekszik élet-halál közt a kórházban, sőt a túlnyomó többség nem jut ilyen helyzetbe.
A repülőröl: az még nincs bevezetve tehát még van esélyem plusz nem csak repülővel lehet menni erre-arra . És inkább vállalom hogy megbetegedjek a covidtol nagy eséllyel úgy sem lesz nagy bajom, mint hogy esetleg a szuri miatt rottyra menjen az életem fiatalon amire szintén nincs nagy esély de még mindig nagyobb mint hogy belehaljak a covidba.
Te egy kőkemény hipochonder vagy. Kapcsold ki a híradót.
#2 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!