23 évesen mennyire kellene már önállónak lennie az embernek?
Egyáltalán nem vagyok talpraesett, még nem volt munkahelyem se keresetem.
Estis okj-re járok, 5 évet elvesztegettem egy olyan szakmai irányra amit nagyon megutáltam időközben, most egy olyan szakmát tanulok amit szeretek csinálni.
Hiába keresnék munkalehetőséget, semmi értelmeset, ami a jelenleg tanulthoz építőjellegű lenne nem találok.
A nagyszüleim fizetik a TB-m, idönként hallgatom tőlük, hogy kereshetnék munkahelyet, de egyszerűen nincs semmi lehetőségem, meg vagyok lőve.
Itthon ülök a négy fal között, nem járok sehova.
Néha depresszióhoz közeli állapotban vagyok, néha csak meg szeretnék halni...egy darab sz@rnak érzem magam.
Más korombelinek is volt vagy van ilyen időszaka?
Mi a véleményetek?
Most erre mit lehet ìrni.
Az èlet nem kìvánság műsor.
Ha nem lenne aki eltartson hajlèktalan lennèl?
Keress munkát ès meg van oldva a dolgod. Mellette tanulsz.
Az hogy a szakmádban nem èpìtő jellegű nem is èrtem hiszen el se vègezted mèg.
Fogadj meg egy jò tanácsot, szedd össze magad, huzz el dolgozni akármit amièrt fizetnek ne a nagyszüleiden èlősködj!
Emberek között a depressziòd is rendbe jöhet. Ha meg van az uj szakma akkor meg abba keresel állàst. Ilyen egyszerű az èlet.
20 èvesen albèrletbe mentem ès akkor már 2 èv munkaviszonyom volt ember, rá nem fèrt volna a pofámra hogy szakmával a kezemben màs tartson el.
Hajrá!
Szerintem próbáld elválasztani, hogy értékeled azt ami van, arról, hogy mi az amit csinálsz. A legjobb az, ha nem is foglalkozol az előbbivel csak arra figyelsz, hogy mit teszel.
Szóval tarts magad valahogy mozgásban. Ebben a legjobb egy feladat lista. Meg tanulj folyamatosan új dolgokat. Ha mást nem nyelvet. A kettő összeköthető ingyenes angol nyelven lévő kurzusokkal valami témában.
Álláskeresésben meg használd az ismerőseidet. Mindenki tudjon róla, hogy munkát keresel, mert így van a legnagyobb esély valamit találni.
De a lényeg, hogy nagyon fiatal vagy. Nekem ismerőseim harminchoz közel mentek még egyetemre.
Nem feltétlenül kell olyan munkát keresni, ami építő jellegű lenne ahoz a szakmához, amit most tanulsz. Amíg elvégzed bármilyen munkát, ami kedvező el lehetne vállalni. Szólj a családtagoknak, hogy munkátkeresel, így hamarabb fogsz találni.
Menj sportolni valamit, vagy biztos van valami olyan hobbi ami érdekel és szívesen csinálnád. Annyi a lényeg, hogy az önbizalmad kellene rágyúrnod, akkor talpraesett is lennél, légy bátor és mert élni. Ne haragudj, erre tényleg nem nagyon tudok mit mondani. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!