Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha végignézem az eddigi...

Ha végignézem az eddigi életemet, gyakorlatilag hibák és kudarcok sorozatát látom. Hibát hibára halmoztam. Illetve amit még kiemelnék, az a nagyon GYENGE akaraterő. Azaz hagyom magam befolyásolni, könnyen megingatható vagyok. Miért vagyok ilyen ?

Figyelt kérdés
Miért vagyok ilyen ? Szerintem ez alapvetően genetika, pl a gyenge akaraterő. Rossz géneket örököltem, mert jó génekkel tuti nem lenne ilyen elfuserált életem, tele rossz döntésekkel.

2021. jan. 8. 16:23
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Az ember sokkal tudatosabb, és képes a változásra. Egy állat ösztönszinten működik: nem képes felülírni az ösztöneit, nem képes másként dönteni. Nem alkot világképeket, és pláne nem tudja megváltoztatni azokat.

2021. jan. 13. 20:29
 42/48 A kérdező kommentje:

40: Igen ?? Miért,, az, ember nem ösztönszinten működik ? Az ember felül képes írni az ösztöneit ?

A válasz: Nem !

Az embernek enni KELL, inni KELL, sokaknál a szex is szükséglet. Ezek mind állatszint.

Az ember olyan állat, aki megtanult 2 lábon járni. És olyan állatias érzések vannak benne, mint a düh, gyűlölet, hatalom, a másik legyűrése.

2021. jan. 13. 20:32
 43/48 A kérdező kommentje:
Sőt, az ember sok szempontból a legkártékonyabb élőlény a földön ! Szennyezi a Földet, háborúzik, gyűlölködik. Az állat ezeket nem csinálja.
2021. jan. 13. 20:35
 44/48 anonim ***** válasza:

"Az ember olyan állat, aki megtanult 2 lábon járni."

Kérdező! Meggyőztél minket!

Te valóban a gének sajnálatos áldozata vagy. + nyugodjál békében!

és hallgassunk egy kis gyászzenét két lábon járó állatok előadásában:

https://www.youtube.com/watch?v=mhYCaQkbkyw

de ha időd engedi, az egészet hallgasd meg:

https://www.youtube.com/watch?v=Dp2SJN4UiE4

2021. jan. 14. 18:14
 45/48 A kérdező kommentje:

44: " Te valóban a gének sajnálatos áldozata vagy "

Ha nem tűnt volna fel, kedves 44-es, az első kommentemtől kezdve ezt szajkózom.

Csak én legalább beismerem, hogy degenerált ember vagyok, mert van önkritikám, meg önismeretem. Sérült vagyok.

Sajnos sok sérült ember van (nemcsak én), de legalább én beismerem.

Viszont akkor ebből az is következik, hogy nem én tehetek róla, mert rossz, hibás génsort kaptam a szüleimtől. Nem lehet mindenki szerencsés....

Emiatt vagyok annyira esendő. Persze, hogy belementem rossz helyzetekbe, szituációkba, hiszen a programom ezt engedte. Erre vagyok képes.

Aki hibátlan génekkel rendelkezik, soha nem hozna hibás döntéseket, mindig minden helyzetben jól dönt, mindig mindenből jól kivágja magát, erős jellem, nem befolyásolható.

Hagyjuk már a vallást, hogy mert bűnös, azért.. Hülyeség... Rossz géneket kap valaki és ezért halmoz hibát hibára...

Az igazság egy keserű pirula, amit sok ember nem szeret.

2021. jan. 14. 19:16
 46/48 anonim ***** válasza:
Azért minden ember hibáz. Csak valaki elismeri valaki nem
2021. jan. 14. 19:23
 47/48 A kérdező kommentje:
46: Aki tökéletes géneket kapott, az nem TUD hibázni. Pont erről beszéltem.
2021. jan. 14. 19:28
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
Ez így fa**szság. Vannak olyan örökölt tulajdonságok amitől nem vagy bátor vagy rosszul reagálsz le dolgokat, de azt hogy nem hibázik valaki azzal nagyon nem értek egyet.
2021. jan. 14. 19:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!