Mennyire tapasztaltátok, középiskolában és egyetemen mennyire jellemző a másik szekálása, csúfolása, lejáratása ? Volt részed bullyingban ? Internetes zaklatások mennyire jellemzőek ?
Figyelt kérdés
Volt, hogy valakit durván kipécéztek, kicsináltak ? Részese voltál ennek ? Az ilyen emberek miért ilyen gonoszok ?2021. jan. 3. 23:44
51/86 anonim válasza:
Az a poén az egészben, hogy a kérdező kíváncsi, hogy mennek a dolgok manapság. A kérdező nem egy fiatal ember, szerintem vastagon középkorú. Annak ellenére, hogy dől belőle a gyűlölet és a butaság, ez kivehető. Így szerintem még cudarabb az, amiket ide okádott. Ha még egy félő, rinyáló gyerek lenne azt mondom rendben. De így........
52/86 anonim válasza:
Ez inkább általános iskolában jellemző.
Középiskolában is előfurdul, vannak későn érő gyerekek.
Egyetemen, főiskolán nagyon nagyon ritka. Nem merem kijelenteni, hogy soha nem fordul elő, de nem jellemző.
53/86 anonim válasza:
Volt. De inkább általánosban. Kisebb termetű, kövérkés gyerek voltam, be is találtak a menők. Meg is vertek párszor, csak úgy viccből. El vették a kajámat, hogy én már úgyis dagadt vagyok. Úgy 7.osztály körül kezdtem el megerősödni, sportoltam is, egy mokány erős gyerek lett belőlem, olyan vastagnyakú. Aztán később ezek közül a gyerekek közül, akik terrorizáltak, sokat megvertem ha találkoztam velük. Kicsi volt a város, gyakran össze futottunk 😃
54/86 anonim válasza:
Szépnek mondható csaj vagyok, de inkább átlag felsőbbhöz sorolnám magam. A szarkeverés mindig ment a hátam mögött, jellemzően inkább az orrommal próbáltak bántani, meg azzal, hogy buta vagyok, mivel mással nem tudtak piszkálni. Az egyetemen inkább a hátam mögött mentek a pletykák. Jellemzően olyan lányoktól, akik rondák voltak és irigyeltek, illetve olyan fiúktól, akik nehezen emésztették meg azt, hogy a 80. qrva után egy 81.csaj nemet mert mondani neki. Hogy mit kezdek vele? Most még semmit. Volt olyan debil is, aki hazáig követett.
55/86 A kérdező kommentje:
A pszichopaták, manipulátorok hazugságban élnek.
Nincs életük, csak egy hazug világuk, amiből egy szó nem igaz.
Őszintén sajnálom őket. Rajtuk nem lehet segíteni.... Betegek....
2021. jan. 4. 16:08
56/86 anonim válasza:
Hihetetlenül ijesztő, amit a kérdező itt leművel. Sok beteg alak jár ide a gyakorira, de abszolút top1 jelenleg. Amennyire igyekszik magát áldozatként bemutatni és eközben elátkoz kb mindenkit. Hihetetlenül para és ő nevez mindenkit betegnek.
57/86 A kérdező kommentje:
Én csak a pszichipatákra mondom ezt, nem mindenkire. Ők a nem normálisok.
2021. jan. 4. 16:39
58/86 A kérdező kommentje:
A pszichopaták meg megkeresítik a normális emberek életét.
Önvizsgálatot kellene tartaniuk, de nincs lelkük sem, lelketlen agyatlan zombik.
2021. jan. 4. 16:46
59/86 anonim válasza:
Kezdek félni màr a csoporttarsaimtól lassan.
60/86 anonim válasza:
#59 Félhetsz is. Összes gazdag parasztnak bent van a sötét, bunkó, alpári ivadéka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!