Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire tapasztaltátok,...

Mennyire tapasztaltátok, középiskolában és egyetemen mennyire jellemző a másik szekálása, csúfolása, lejáratása ? Volt részed bullyingban ? Internetes zaklatások mennyire jellemzőek ?

Figyelt kérdés
Volt, hogy valakit durván kipécéztek, kicsináltak ? Részese voltál ennek ? Az ilyen emberek miért ilyen gonoszok ?

2021. jan. 3. 23:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 A kérdező kommentje:

" Ha hagyod magad akkor egyre többen és egyre inkább piszkálni fognak. "

Na, ez meg a tipikus áldozathibáztató duma, amivel a tettes előszeretettel felmenti magát.

Hányingerem van az ilyen emberektől.

2021. jan. 4. 00:18
 12/86 A kérdező kommentje:

Az előbb kommentelők a legrosszabb és legaljasabb fajta, aki még dicsekszik is vele, hogy szeret másokat bántani és zaklatni..

Hát gratulálok, ne legyen nagyobb örömöd az életben ennél !

2021. jan. 4. 00:22
 13/86 anonim ***** válasza:
80%
Én még nem szóltam hozzá ehhez a kérdéshez, de a kérdező extra idegesítő. Nem csodálom hogy parázol. Így lesz rá okod.
2021. jan. 4. 00:26
 14/86 anonim ***** válasza:
80%
Kiforgatod a szavamat, egyáltalán nem az áldozat a hibás. Rengetegszer voltam áldozat, egyszer sem tehettem róla. Alacsony vagyok és voltam, illetve vékony, szóval a legkönnyebb préda. Viszont az én tapasztalatom az, hogy a passzív netán aktív agresszióra aktív agresszióval kell válaszolni. Ha szólsz a szüleidnek, a tanárnak, csak azért is bántani fognak. Szemétség, mert mindenhogy rosszul jársz, de ha látják, hogy erővel véded magad onnastól tisztelni fognak. Sosem az áldozat a hibás...ezért hívják áldozatnak.
2021. jan. 4. 00:27
 15/86 A kérdező kommentje:

Ezek a zaklatások mindig azért történnek, mert agybeteg pszichopaták Istent játszanak és azt hiszik, joguk van rendelkezni a másik ember élete fölött és megkeseríteni.

Igazából az ilyenek betegek, mert épeszű ember nem folyamodna ilyen módszerekhez. Úgyhogy szánni valóak... Saját maguk börtönébe vannak.

2021. jan. 4. 00:28
 16/86 A kérdező kommentje:

1 dolog viszont lelkesít: Ezek a bántalmazó dögök visszakapják majd egyszer azt a sok mocsokságot, amit mások ellen elkövettek, ha nem most, majd a következő életükben.

Egyszer mindenki a helyére kerül.

2021. jan. 4. 00:32
 17/86 anonim ***** válasza:
74%
Pszichiátriai eset vagy. Minden szarral áltatod magad.
2021. jan. 4. 00:34
 18/86 anonim ***** válasza:
78%
Dehogy kerül. Az élet nem olyan, mint egy délutáni szappanopera. Majd megtanulod, mindig az erősebb egyed b*@szik.
2021. jan. 4. 00:35
 19/86 A kérdező kommentje:

17: Szóval bántalmazó vagy te is, és ezért nem tetszik az, amit írok.

A bántalmazók meg egyszer visszakapják. És meglesz a jogos büntetésük, ebben biztos vagyok.

2021. jan. 4. 00:35
 20/86 A kérdező kommentje:
18: Majd egyszer lesz egy nálad is erősebb és akkor neked annyi...
2021. jan. 4. 00:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!