Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire tapasztaltátok,...

Mennyire tapasztaltátok, középiskolában és egyetemen mennyire jellemző a másik szekálása, csúfolása, lejáratása ? Volt részed bullyingban ? Internetes zaklatások mennyire jellemzőek ?

Figyelt kérdés
Volt, hogy valakit durván kipécéztek, kicsináltak ? Részese voltál ennek ? Az ilyen emberek miért ilyen gonoszok ?

2021. jan. 3. 23:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 A kérdező kommentje:
Márpedig valakinek szembesíteni kell, ha te magad nem ismered fel a problémádat.
2021. jan. 4. 02:18
 42/86 anonim ***** válasza:
54%
Ahogy elnézem neked eléggé. Csak úgy fosod a kommenteket.
2021. jan. 4. 02:19
 43/86 anonim ***** válasza:
Nem válaszoltál a kérdésemre. Szóval, mid van neked, ami nekem nincs? A téveszméiden kívül, mert abból speciel nem is kérek.
2021. jan. 4. 02:20
 44/86 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnállak téged. Szimplán csak ennyi....
2021. jan. 4. 02:21
 45/86 anonim ***** válasza:
Még mindig nem válaszoltál. Szóval?
2021. jan. 4. 02:25
 46/86 A kérdező kommentje:
Imádkozom érted.
2021. jan. 4. 02:26
 47/86 anonim ***** válasza:
71%
Inkább válaszolj, mucuska. Vagy beakadt a lemez?
2021. jan. 4. 02:31
 48/86 anonim ***** válasza:
Mindegy, meguntalak, inkább lépek aludni, majd holnap foglalkozik veled az, akit még nem fárasztottál le.
2021. jan. 4. 02:32
 49/86 anonim ***** válasza:
80%
Haha kérdező, ne csodálkozz amikor megvernek XD. Örülj, hogy a píszí világba születtél, korábban jóval több pofont kaptál volna. Bár feltételezem élőben nem ennyire nagy a szád. Vagyis remélem a Te érdekedben...
2021. jan. 4. 02:50
 50/86 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemen ez már annyira szerintem nem jellemző. Persze, nekem is beszóltak, de az ilyen messengeres "nyomorék vagy" szintű dolgokkal meg már egyszerűen nem tudok, és nem is akarok mit kezdeni. Írjon szerelmes levelet.

Óvodában, általánosban, és rövid ideig gimi elején is ki voltam közösítve/nem ment a beilleszkedés, de végülis utólag pár dolgot leszámítva nem csinálnék másképp semmit. Egyszerűen nem tetszett az osztálytársaimnak a pofám, ezen meg, főleg gyerekként, nem mindig lehet segíteni.

F

2021. jan. 4. 08:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!