A férfiak miért szeretik nézni a szép, csinos nőket? Nem negatív kérdés ez, csak kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor kiben, mi játszódik le. :D
Én az intelligenciára bukom.
Mondjuk sokszor látható is ki az intelligens.
Ez az, ami igazán vonzó számomra.
Engem nőként is érdekelnek a szép emberek, szeretem megnézni őket, akár nők, akár férfiak. Ami szép, az örömet okoz a látványával is.
(Az 1-es meg egy primitív bunkó!)
Örömet okoz a látványuk. Izgalmas, hányféleképpen tudnak szépek, csinosak lenni, elgondolkozom, milyen lehet a személyiségük, a hangjuk, hogy nézhetnek ki meztelen, mit szeretnek a szexben, mit csinálhattak reggel stb.
Érdekes, hogy ez az elmúlt 5-10 évben alakult ki, huszonéves koromban nem értettem, mások minek ülnek ki nőket nézegetni, erre most rendesen feldob csinálni.
Nem nézni kell, hanem meghódítani őket.
Ha én nézegetem egy insta modell képeit, akkor motivációt kapok, hogy felfejlesszem magam addig, hogy legyenek olyan nőim.
Gáz lenne, ha úgy halnék meg, hogy sosem hódítottam meg egy olyan nőt.
Szerintem nincs igazad. Én úgy gondolom, hogy egy nő örömmel veszi, ha olyan férfi hódítja meg, akire fel tud nézni. Ezért kell szintet lépnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!