Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak miért szeretik...

A férfiak miért szeretik nézni a szép, csinos nőket? Nem negatív kérdés ez, csak kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor kiben, mi játszódik le. :D

Figyelt kérdés

dec. 31. 15:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
Mert érdekelnek a női lábak, valamint egy szép női arc kicsit jobb kedvre derít a szürke mindennapokban.
dec. 31. 15:57
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert jólesik nekik, és így vannak kódolva, hogy az általuk szépnek gondolt "dolgokat"nézzék minél több ideig.
dec. 31. 15:58
 3/18 anonim ***** válasza:
53%

Én az intelligenciára bukom.

Mondjuk sokszor látható is ki az intelligens.

Ez az, ami igazán vonzó számomra.

dec. 31. 16:01
 4/18 anonim ***** válasza:
43%

4 írok privátot!

🤣

dec. 31. 16:08
 5/18 anonim ***** válasza:
47%

Engem nőként is érdekelnek a szép emberek, szeretem megnézni őket, akár nők, akár férfiak. Ami szép, az örömet okoz a látványával is.

(Az 1-es meg egy primitív bunkó!)

dec. 31. 16:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Örömet okoz a látványuk. Izgalmas, hányféleképpen tudnak szépek, csinosak lenni, elgondolkozom, milyen lehet a személyiségük, a hangjuk, hogy nézhetnek ki meztelen, mit szeretnek a szexben, mit csinálhattak reggel stb.

Érdekes, hogy ez az elmúlt 5-10 évben alakult ki, huszonéves koromban nem értettem, mások minek ülnek ki nőket nézegetni, erre most rendesen feldob csinálni.

dec. 31. 16:13
 7/18 anonim ***** válasza:
6%

Nem nézni kell, hanem meghódítani őket.

Ha én nézegetem egy insta modell képeit, akkor motivációt kapok, hogy felfejlesszem magam addig, hogy legyenek olyan nőim.

Gáz lenne, ha úgy halnék meg, hogy sosem hódítottam meg egy olyan nőt.

dec. 31. 16:18
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
8-as: aki ilyen, hogy "meghódítani" akar mást, az elég primitív, nem sok esélyed lehet egyáltalán
 9/18 anonim ***** válasza:
36%
Én nőként is imádom nézegetni a szép nőket, ez az egyik hobbim
 10/18 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem nincs igazad. Én úgy gondolom, hogy egy nő örömmel veszi, ha olyan férfi hódítja meg, akire fel tud nézni. Ezért kell szintet lépnem.

dec. 31. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!