A férfiak miért szeretik nézni a szép, csinos nőket? Nem negatív kérdés ez, csak kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor kiben, mi játszódik le. :D
Figyelt kérdés
dec. 31. 15:48
11/18 anonim válasza:
Én utálom, amnikor valaki "meghódítani" akar, nem egy tárgy vagyok, hanem élő és értelmes ember.
Másrészt nem akarok egy férfire sem "felnézni", velem egy szinten lévő emberrel tudok csak bármilyen kapcsolatot (akár párkapcsolat, akár barátság) elképzelni.
Aki úgy gondolja, neki "magasabb rendünek" kell lennie egy nőhöz képest, az szerintem igencsak el van tévedve!
12/18 anonim válasza:
Szimpla genetika. Egészséges gének egyenlő a szépséggel, férfiak és nők egyaránt jobban megnéznek szebb embereket.
14/18 anonim válasza:
A Bugattit is megnézik mert jól néz ki
15/18 anonim válasza:
Oké, ez te vagy. Nem téged akarlak meghódítani, szóval mindegy.
16/18 anonim válasza:
Gyere akkor hódítsál meg engem vitéz lovagom!
Malvinka, 85
18/18 Szolovjov válasza:
A szépséget a természet figyelemfelkeltésre találta ki. Megnézünk egy szép nőt, egy szép autót, tájat, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!