Miért tőlem várja el,hogy rendeljek neki telefontokot?
Figyelt kérdés
Van egy munkatársam akivel jóba lettem, de közben nyilvánvalóvá vált, hogy csak ki akar használni mindenben ezért ignorálni akarom, csak múltkor is megsértődött amikor azt mondtam neki, hogy nem érek rá elkísérni x helyre.
Tegnapelőtt karácsony napján rámírt, hogy rendeljek neki tokot aliexpress-ről ( keressek is neki és küldjem el milyenek vannak, aztán ő kiválasztja).
Én nem értem neki nem ugyanannyiba telne letölteni az alit és keresni?!
Sőt bankkártyája is van, meg is tudná rendelni.
Ami a legrosszabbul esett, hogy semmi boldog karácsonyt vagy légyszíves vagy valami.
2020. dec. 28. 13:07
21/23 anonim válasza:
Sz@rdd le ezt az idiótát!Ez a legjobb tanács amit adhatok!
22/23 anonim válasza:
De előre te fizetted volna ki,ez így nagyon gáz.
Aztán vagy kifizeti vagy nem.
23/23 A kérdező kommentje:
Egyeseknek van a képükön bőr, néha azt kívánom bár én is ilyen tudnék lenni bizonyos helyzetekben mert akkor nem használná ki mindenki a jószívűségem.
2020. dec. 28. 17:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!