Miért tőlem várja el,hogy rendeljek neki telefontokot?
Van egy munkatársam akivel jóba lettem, de közben nyilvánvalóvá vált, hogy csak ki akar használni mindenben ezért ignorálni akarom, csak múltkor is megsértődött amikor azt mondtam neki, hogy nem érek rá elkísérni x helyre.
Tegnapelőtt karácsony napján rámírt, hogy rendeljek neki tokot aliexpress-ről ( keressek is neki és küldjem el milyenek vannak, aztán ő kiválasztja).
Én nem értem neki nem ugyanannyiba telne letölteni az alit és keresni?!
Sőt bankkártyája is van, meg is tudná rendelni.
Ami a legrosszabbul esett, hogy semmi boldog karácsonyt vagy légyszíves vagy valami.
Nekem egyszer egy proszto ismerosom azert rendelhetett az en nevemben csomagot karacsony elott, mert azt hitte, at is veszem, fizetek, es majd raer januarban megadni.
Rosszul gondolta. Nem vettem at, e-mailben lemondtam es nem vagyunk ismerosok.
Vannak pofatlan emberek. Raadasul nem siman lezserek, hogy veluk is lehetne igy banni, ahogy ok.
Én annyit írtam volna, hogy ne haragudj, de a családommal vagyok, mostanában nincs időm ilyesmire. Illetve valószínű azt is hozzátettem volna, hogy te is tudsz regisztrálni az oldalra, szerintem ez sokkal járhatóbb út.
Nagyjából ennyi. Nem kell mindig azon agyalni, hogy mit fognak szólni mások. Neked macera, ne csináld, kész.
Figyi,ez nagyon nem normális,amit csinálsz.
Szóval,ha jól értem,még ki is fizeted neki a telefontokot a kártyádról,saját pénzből.
Karácsonykor a saját szabadidődben foglalkozol a hülyeségével.
Meg mit szól,veled szemben ül.
Nem szoktam ilyet írni,de keress fel egy pszichológust.
És akkor még azt írod neki,hogy nem aktiváltad a kártyád.
Ez ciki nagyon,maximális csicskása vagy,ne legyél ilyen.
A csekkjeit nem fizeted ki neki a saját fizudból?
Nem én fizetem ki, azt mondta ha megjön kifizeti.
Ezért is nem akarom megrendelni mert nekem is volt, hogy nem jött meg valami és buktam a pénzt. Gondolom a nagy semmit meg nem fogja kifizetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!