Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hát nem igazságtalan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát nem igazságtalan?

Figyelt kérdés
Amíg a nők akkor szexelnek amikor,és akivel csak akarnak.. a férfiak nem tudnak... Mert mindig a nő dönt.. annyira ahh... Felidegesít..csak ezért lennék nő... Jó persze a férfiak kurvázhatnak. De az nem ingyen van mint a nőknek...egy csaj fellép bármelyik platformra és bumm már van is 1000 pasi akik közül válogathat.. a férfinak meg max egy értesítése van hogy lájkolták a kiskutyás képét..

tegnapelőtt 02:06
1 2
 1/12 anonim válasza:
51%
De az szerintem is na de későre jár inkább aludjunk
tegnapelőtt 02:09
 2/12 anonim ***** válasza:
31%

Pattanj repülőre, irány egy csóróbb kelet ázsiai ország, és rögtön nők százai akarnak veled dugni.

Hiszti helyett lendülj akcióba, ha zavar.

Egyébként itthon is ez a helyzet, ha a top 10%ba esel külsőre és menőségre.

tegnapelőtt 02:23
 3/12 anonim válasza:
15%
A férfiak meg akkor házasodnak amikor akarnak a nők csak akkor mikor tudnak.
tegnapelőtt 03:43
 4/12 anonim ***** válasza:
45%
Nem minden nő. Én pl dagit, nem dugnék meg.
tegnapelőtt 05:30
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

Csak képzeld magad egy nő helyébe. Bármikor terhes lehetsz egy nőnek állandóan a külsőségekre kell koncentrálnia így ha a pasi megaláz az kellemetlen.

És képzeld el hogy a testedben egy olyan férfi akar lenni aki nem lát mást mint lyukat ki se elégít az elején teljesen akkor fájhat is a szex nem jó érzés. Főleg az ha tárgyként vagy kezelve. Egy eszközként hogy a férfi kielégüljön, de még utánna vagy közbe se vagy megbecsülve. Vagy ha kívánod is lányként belemész egyéjszakába simán kifoghatsz ilyet vagy egy 3percessrácot nuku előjáték vagy valami izgalommal aki utánna el is küld rögtön.

A szex nőként nem mindenkivel jó. Azzal jó akiben bízol akivel meg van a vonzalom.

tegnapelőtt 07:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként együtt tudok élni ezzel a rendszerrel, amit több tízezer év alatt alakított ki az evolúció. Nyilván sokszor koppantam, és lettem visszautasítva, viszont ha összejöttem valakivel, az rettentően jó érzés volt mindig. Ettől (is) vagyok férfi, hogy képes vagyok egy nőt meghódítani. Számomra jóval kevésbé komfortos, ha egy nő maga ajánlkozik fel.
tegnapelőtt 09:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

7/

Ennél érthetőbben és szebben ezt meg sem lehetett volna fogalmazni , osztom a véleményedet ...

tegnapelőtt 10:32
 8/12 anonim ***** válasza:

Férfikén engem is rengeteg nő utasított vissza .

Én nagyon szerettem az adott nőt meghódítani , mind ezt mindig csak is komoly szándékkal tettem , tehát engem az alkalmi kapcsolat soha nem vonzott ! Általában mindig sikerült eljutnom az ismerkedési fázishoz , kellemesen tudtam társalogni kedves , csinos , művelt hölgyekkel , mindaddig még ki nem derült hogy nekem mi a legmagasabb iskolai végzettségem , mivel foglalkozom s mennyit keresek átlagosan ?!

Amikor ezek a tények ki derültek rólam , ekkor szinte kivétel nélkül , volt mikor igen agresszívan le pattintottak azonnal !

Ezen hölgyek számára , én " csak egy szakmunkás férfi voltam !

Érdekes , ameddig ez ki nem derült számukra , addig jókat beszélgettünk különböző témákról , nagyokat nevetve , látszólag jól érezték velem magukat . De utána ? - egy agresszív sárkánnyá változtak , tisztelet a kivétel alól !

tegnapelőtt 10:42
 9/12 anonim ***** válasza:

"csak ezért lennék nő"

[link]

tegnapelőtt 10:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Kérdező az egész élet igazságtalan... illetve nem kiegyenlített, hogy kinek mi jut. És persze lehet szövegelni mint a #7, hogy ő majd küzd és hűde fasza, de ez csak részben működik.
tegnapelőtt 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!