Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát nem igazságtalan?
Pattanj repülőre, irány egy csóróbb kelet ázsiai ország, és rögtön nők százai akarnak veled dugni.
Hiszti helyett lendülj akcióba, ha zavar.
Egyébként itthon is ez a helyzet, ha a top 10%ba esel külsőre és menőségre.
Csak képzeld magad egy nő helyébe. Bármikor terhes lehetsz egy nőnek állandóan a külsőségekre kell koncentrálnia így ha a pasi megaláz az kellemetlen.
És képzeld el hogy a testedben egy olyan férfi akar lenni aki nem lát mást mint lyukat ki se elégít az elején teljesen akkor fájhat is a szex nem jó érzés. Főleg az ha tárgyként vagy kezelve. Egy eszközként hogy a férfi kielégüljön, de még utánna vagy közbe se vagy megbecsülve. Vagy ha kívánod is lányként belemész egyéjszakába simán kifoghatsz ilyet vagy egy 3percessrácot nuku előjáték vagy valami izgalommal aki utánna el is küld rögtön.
A szex nőként nem mindenkivel jó. Azzal jó akiben bízol akivel meg van a vonzalom.
7/
Ennél érthetőbben és szebben ezt meg sem lehetett volna fogalmazni , osztom a véleményedet ...
Férfikén engem is rengeteg nő utasított vissza .
Én nagyon szerettem az adott nőt meghódítani , mind ezt mindig csak is komoly szándékkal tettem , tehát engem az alkalmi kapcsolat soha nem vonzott ! Általában mindig sikerült eljutnom az ismerkedési fázishoz , kellemesen tudtam társalogni kedves , csinos , művelt hölgyekkel , mindaddig még ki nem derült hogy nekem mi a legmagasabb iskolai végzettségem , mivel foglalkozom s mennyit keresek átlagosan ?!
Amikor ezek a tények ki derültek rólam , ekkor szinte kivétel nélkül , volt mikor igen agresszívan le pattintottak azonnal !
Ezen hölgyek számára , én " csak egy szakmunkás férfi voltam !
Érdekes , ameddig ez ki nem derült számukra , addig jókat beszélgettünk különböző témákról , nagyokat nevetve , látszólag jól érezték velem magukat . De utána ? - egy agresszív sárkánnyá változtak , tisztelet a kivétel alól !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!