Hogy lehet helyrehozni egy olyan viszont, hogy valaki azért bunkó velem, mert a múltban is már bunkó volt, és azért bunkó most is, mert nem akarja elismerni, hogy a múltban ő volt a hibás és igazságtalan?
Figyelt kérdés
Az igaz, hogy ezt nem viseltem el neki szó nélkül, de diplomatikusan, korrekten tettem neki szóvá, mégis ő érzi magát megsértve. Pedig én nem várom el, hogy kérjen bocsánatot, de azt igen, hogy ne azért haragudjon rám, mert ő volt a bunkó, én meg "csak" kiálltam magamért, hogy ez így nem fair.aug. 19. 15:11
1/4 anonim válasza:
Miért nem hagyod ezt az egész kapcsolatot? Szerintem kár beleölni energiát.
4/4 anonim válasza:
Magasról leszarnám az ilyen embert és jól elkerülném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!