Miért nem akarja a Magyarok többsége beoltatni magukat? Nem akarják visszakapni a régi életüket? Örökké így akarnak élni? Nem kéne kötelezővé tenni és büntetni milliókra aki megszegi?
Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 18:51
62/68 anonim válasza:
61. az olvasás neked se az erősséged...
"Mennyit kaszálhatnak a gyógyszergyártók?!" Sehol nem írta, hogy az államnak lesz haszna belőle.
63/68 anonim válasza:
:Senki ne higgye azt,hogy a vezetők majd a nép érdekét nézik,sosem tették azt. Ez a pénzről szól."
Aha, ha a vezetők alatt nem a kormányfőket érted es a pénz alatt nem a hasznot, akkor valóban sehol sem írtad te iq betyár :)
64/68 anonim válasza:
Ilyen az, mikor a sok ostoba összegyűlik es a másik 0 bizonyítékon és logikán nyugvó elméleteid ajnározza. Így körükről olysn, mint ha egy 2 értelmi fogyatékos egymást sz.pná
65/68 anonim válasza:
Nem kéne senkinek sem hangoztatta hogy nem oltatja be magát, csak annyit: még nem tudom.
Így nem fogjátok tudni hogy milyen körülményei vannak az oltásnak, ha terjesztitek a rémhíreket.
Továbbá ismert embereket hozzájárulását kérném, ahol felvétel készül az oltásáról. Nem csak papolni kell a propaganda rádióban a maszk-hordásról, most mutassák meg, hogy beoltatják magukat.
66/68 anonim válasza:
66: az a baj, hogy egy tv felvétel kedvéért bármit be lehet fecskendezni az emberbe... Én a tv előtt honnan tudjam, mit kapott?
67/68 anonim válasza:
Én alapból nem vagyok oltásellenes. Sőt gyermekeim a legtöbb ajánlott oltást is megkaptak. Lehet, hogy ezt az oltást is beadatom. De! Ha csak pár hónapra véd, ha minden évben újra kell oltani, ha csak egy változat ellen véd, ha utánna ugyanúgy fertöző lehetek. (Ezek szerint az oltás hamis biztonságérzetet ad.) A gyerkeim nem kaphatják meg. Mindezek miatt, inkább kivárok. A munkahelyen több emberrel találkoztam akik elkapták, én nem. Vagy ki tudja már átestem rajta.
68/68 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, most kinek mi az álláspontja. Szerintem borzalmas, hogy már a gyerekeken kísérleteznek azzal Pfizerral, ami szívizomgyulladást is okoz, plusz ez a diszkrimináció is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!