Miért nem akarja a Magyarok többsége beoltatni magukat? Nem akarják visszakapni a régi életüket? Örökké így akarnak élni? Nem kéne kötelezővé tenni és büntetni milliókra aki megszegi?
12 - Tudod egyáltalán, mire való a vakcina? Mi történik, ha beadják? Mi a célja pontosabban?
Mire elkezdik kiadni normális módon és ütemben, félmillió(*) magyar túl lesz a megbetegedésen - pl velem együtt. Nekik minek a vakcina? Ugye, hogy szart se tudsz? Te azt hiszed, ha megkapsz bármilyen oltóanyagot valami ellen, nem kaphatod el, és nem lehetsz fertőző?! Nem bmg, ez nem arra való, hanem arra, hogy minimális adagban beléd oltsák a kérdéses kórokozó gyengített vagy elölt részeit, amire ideális esetben az immunrendszer válaszul antitesteket kezd kiválasztani. Ennek pedig az a célja, ha később MEGKAPOD a fertőzést, akkor a szervezeted könnyebben legyőzi a betegséget. Aki már megbetegedett önállóan(*), és meggyógyult, ott az immunrendszer már vakcina nélkül is túl van ezen.
#13: A spanyolnátha még mindig velünk van, úgy hívják, hogy influenza. A védőoltásoknak köszönhetően a veszélyeztetett korosztály, a betegek védelmet kapnak ellene. A fiatalok, akik már elkapták, könnyebben megbirkóznak vele, hiszen az immunrendszerük felismeri. Igen, valószínűleg ezzel a vírussal is meg fogunk tanulni együtt élni.
De hányan is haltak bele addig a spanyolnáthába? Csak 1918-ban többen, mint ahány áldozata volt az első világháborúnak! Két év alatt legalább 20 millió áldozat! Ezzel az emberi történelem második legtöbb áldozatot szedő járványa volt! Ez lenne a cél, valóban ezt akarjátok? Elég érdekes hozzáállás. Ha már oltással ez a szám csökkenthető, nem kellene élni vele?
Miért mondanám meg ki a háziorvosom? Mi a f*sz közöd van a nevéhez? Csak nem megmagyaráznád neki, hogy hülye? Bezzeg te jobban tudod, mint az orvos.. Szánalmas vagy.
Egyébként pontosan azzal magyarázta az orvosom is az okokat, amit a 21#-es leírt. Növessz agyat és talán felfogod.
#21: Igen, félmillió... És akkor a többi 9 millió már nem számít?
"Ennek pedig az a célja, ha később MEGKAPOD a fertőzést, akkor a szervezeted könnyebben legyőzi a betegséget."
Valóban. Innentől kezdve meg egyszerű matematika, logika, és józan paraszti ész...
Ha nem estem át rajta, és nem vagyok beoltva, ha elkapom, mire a szervezetem elkezd ellene antitesteket gyártani, annyira elszaporodik bennem, hogy máris elfertőzök több embert, akik ugyanígy tovább adják...
Ha viszont oltva vagyok, a a szervezetem szinte azonnal elkezdi gyártani az antitesteket, így nem tudnak annyira elszaporodik, hogy elfertőzzek bárkit is.
"Sokan már csak azért mondják, hogy nem kell oltatni, mert hergelik magukat. Digitális oltási könyv kell és a rendőr személyazonosság alapján egyből megtudja nézni kinek vany akinek nincs az nem mehet ki az utcára. Ennyi."
Ez egy bukott elképzelés, nem fog menni, mert ha csak mi oltatjuk magunkat, vagyunk kb 20% a 100-ból, akkor az élet gyak meg fog állni és soha nem látott gazdasági esés következik! Mi is beledöglünk! Ennél sokkal jobb megoldás lenne, ha 1 hónapra leállna minden, teljes kijárási tilalom és a hadsereg végigmenne minden településen és leoltanának MINDENKIT. következő hónapban már úgy élhetnénk mint egy évvel ezelött.... ezt EGY nyanvadt hónap alatt meg lehetne csinálni... De persze ehez gyávák a döntésthozók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!