Miért nem akarja a Magyarok többsége beoltatni magukat?
Nem akarják visszakapni a régi életüket? Örökké így
akarnak élni? Nem kéne kötelezővé tenni és büntetni
milliókra aki megszegi?
11/68 A kérdező kommentje:
Hetes! Eleve mi az, hogy ez a kérdés provokáció? Mindenhonnan ez megy, minden orvos és virológus is ezt mondja amit én, nem tudom, ezek honnan szedik az információt!? De komolyan, nem létezik hogy doktor görény okozott ekkora kárt, itt a társadalom nagyrészéről van szó. Egy hete patikában voltam és 2 idős ember dupla maszkban, rettegve, megkérdeztem, oltatnak e, már csak a kíváncsiság kedvéért. Válasz: nem, félnek tőle mert ki tudja mi van benne.... mégis mi lenne benne? A krampusz? Egy fantasztikus megoldást kaptunk rekord idő alatt az orvostudománytól, de neeeeeem, isten mentsen hogy éljünk vele, marad a 2 maszk és a gazdaság hanyatlása.... pedig még felállhatnánk belőle...
12/68 A kérdező kommentje:
"Gyerekek, aki ennyire bízik az oltóanyagban az menjen és oltassa be magát nyugodtan, tényleg! "
Mi megyünk, nyugi, az a probléma, hogy ti NEM mentek és amíg nem mentek, addig lesz fertőzés, titeket is el kell látni, az pedig az egészségügy feladata és ha járvány van, akkor nem bírja el korlátozások és lezárások nélkül.... sajnos ez van. ezért nektek is menni kéne!
Kérdező: Megmondanád, hogy a spanyolnáthának milyen oltás vetett véget?
2020. dec. 26. 19:14
Ostoba emberek ezek, hagyd rájuk. Én voltam covidos, semmi extra tünet nem volt, de mivel van eszem, így beoltatom magam és szerencsére az ismerőseim nagy része is. Csodálkoznék is, ha nem, mivel biologuskent az ismerőseim nagy része is az, plusz értelmiségi. Ha mindenki beoltatná magát, hamarabb vége lenne ennek az egésznek. Így is úgyis rá lesznek kényszerülve az oltásra, mert mindenhez feltétel lesz, de azért hisztiznek még egy sort. Sok ostobenkó
2020. dec. 26. 19:15
15/68 A kérdező kommentje:
"Kérdező: Megmondanád, hogy a spanyolnáthának milyen oltás vetett véget?"
A fél világ kipusztult... ezt azért nem szeretnéd, ugye?
13-as, ne villogtasd a szegénységi bizonyítványod, hogy egy influnenza vírust hasonlítasz egy koronavírushoz. Teljesen más rendszertani kategória. Ne égesd magad haver
2020. dec. 26. 19:17
Azért, mert az oltásellenesek túl hangosak, és sokan mindent elvisznek nekik.
Mert nem értik meg, hogy amíg a lakosságnak a 60-70%-a nem lesz beoltva, addig változás sem lesz.
Nem vagyok Bill Gates párti, és abszolút kormányellenes vagyok, viszont tisztában vagyok az oltások működési elvével, és a jelentőségével.
Én ebben hiszek, érdemes mindenkinek végigolvasni:
[link]
Való igaz, nincsenek több évtizedes tapasztalataink vele. De ha minden oltás bevezetésénél évtizedeket várták volna vele, nagyon sok betegség a mai napig közöttünk lenne.
2020. dec. 26. 19:18
#11 Érdekes.. a WHO meg azt mondja, hogy nem kellene elkapkodni a vakcina beadatását.
2020. dec. 26. 19:21
19/68 A kérdező kommentje:
14-es! Az a probléma, hogy ez emberek többsége, ( én magam sem) nem biológusok és nincsenek értelmiségi kapcsolataik..... Most megmutatkozik nagyon, hogy az ország nagyrésze kétkezi munkás, gyári munkás, multiknál húzza az igát szakmunkással, vagy jobb esetben érettségivel, összeszerelő üzemek országa vagyunk és ez látszik az értelmi szintünkön is.... mi, a kisebbség, pedig nyilván saját köreinkben mozgunk, de SAJNOS nem ilyen a többség. Ezért kérdezem, ha ennyire el vannak butulva, nem lenne egyszerübb kötelezni a többséget? Mert a magyar társadalom jelentős része nem áll készen rá, hogy ebben a kérdésben felelősségteljesen döntsön, ezzel pedig, tudtukon kívül a saját életüket is tönkreteszik, nem beszélve a rólunk, normálisan gondolkodó emberek életéről....
Nekem a saját háziorvosom is azt mondta, hogy nem kell elkapkodni. Hiszek neki, nem hiszem hogy hülye lenne orvos létére. Bízok benne.
2020. dec. 26. 19:22
Kapcsolódó kérdések: