Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem akarja a Magyarok...

Miért nem akarja a Magyarok többsége beoltatni magukat? Nem akarják visszakapni a régi életüket? Örökké így akarnak élni? Nem kéne kötelezővé tenni és büntetni milliókra aki megszegi?

Figyelt kérdés

2020. dec. 26. 18:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
89%
Jesszus kérdező... Hát nagyon örülök,hogy egyik ország sem rendelkezik ilyen vezetővel mint te. Ha az ostobaság fájna,te már nem èlnèl.
2020. dec. 26. 19:57
 32/68 anonim ***** válasza:
89%
Megnyugtató, hogy a döntéshozóknál vannak idiótábbak is...
2020. dec. 26. 19:58
 33/68 A kérdező kommentje:
Na jó, nekem ennyi elég volt, ebből is látszik igazam volt, a társadalom nagyrésze elveszett. Én mentem pihenni! Csak felidegesítem magam és elszomorodom, ha tovább maradok! Normálisaknak jóéjszakát! :(
2020. dec. 26. 19:59
 34/68 anonim ***** válasza:
11%

Én pl. mivel látom, hogy itt a gyíkon is ennyi hülye van,

KÉNYTELEN LESZEK BEOLTATNI MAGAMAT!

2020. dec. 26. 19:59
 35/68 anonim ***** válasza:
17%
Durva azért, hogy a sok proli azt hidzi, hogy spanyolnátha=influenza és azt sem tudják, mi az oltás és mire való :( szomorú. Az ilyenektől ne várj értelmes választ,csak azt mondjá, amit a többi proli, hog, az oltást elkapkopták etc etc. De persze azt sem tudják, hogy működik egy oltás kifejlesztése :) szegény szerencsétlenek
2020. dec. 26. 20:00
 36/68 anonim ***** válasza:
87%

30 - senki sem vitatja el tőled, hogy te be akarod adatni. Saját szuverén jogod, hogy megtedd. A hiszti nem erről szól, hanem arról, hogy van egy fogalmatlan kérdező, aki Damoklész karjaként meglebegteti a fejünk fölött többmilliós büntetés lehetőségét, és megbélyegez felelőtlen szarnak, csak mert nem fogom beadatni, meg velem együtt még sok százezren nem fogják, a parásabb időseket (akiknek jelenleg nem is ajánlják), meg az összeesküvés-elméletben szenvedőket meg még nem is számoltuk. Bárki, bármilyen okkal megteheti, hogy vagy így, vagy úgy dönt.

Kizárólag a kérdésre szorítkozva, kikérem magamnak ezt az együgyűséget, amivel a kérdező felelősségre vonja azokat az ember-, honfi- és sorstársait, akik - akármilyen okból - nem adatják be az oltást.

2020. dec. 26. 20:07
 37/68 anonim ***** válasza:
82%
Nem lehetne, hogy az ilyeneket, mint a kérdező, beoltsák azok helyett is, akik még tudnak gondolkodni?
2020. dec. 26. 20:10
 38/68 anonim ***** válasza:
25%

#31:

"Öhm.. talán mert 1 évbe sem került,hogy a semmiből előállítsanak egy vakcinát?"

Mégis, szerinted mi miatt szokott tovább tartani?

Régebben nem volt ennyire fejlett a tudomány. Manapság meg nincs rá elég tesztalany, és sokáig ülnek az engedélyezésen. Most meg volt elég önkéntes, és a bürokrácia nem ült rajta évekig, mivel felmérték a fontosságát. Ennyi.

"A pfizer vakcinának van egy nagy dokumentuma,ha megtalál9m,belinkelem,oda le van írva,hogy az oltóanyag nem lett tesztve gyerekeken,várandósokon és más csoporrokon és maga a gyártó írta le,hogy nem vállal felelősséget."

Tehát gyerekeken kellett volna kísérleti fázisban tesztelniük? Vagy várandósokon? Ezt a gyakorlatban mégis hogy képzeld? Egyetlen gyógyszer sem létezik, amit közvetlen életveszély nélkül gyerekeken tesztelnének! Ilyen a világon nem létezik! Ha gyerekeken tesztelték volna, abból lett volna csak igazi botrány!

A felelősségvállalás meg... Ha kiveteted a manduládat, ott is aláiratják veled, hogy felvilágosítást kaptál a veszélyekről, és ennek tudatában vállalod.

Ez a kitét megintcsak minden gyógyszerre érvényes!

"Csak az a baj,hogy nagyon nyomatják mindenhol,hogy egyes helyekre majd oltásigazolás kell. Plusz egy dolog,ami miatt az ember elgondolkozik,hogy mi a bánatèrt ilyen sürgős és fontos."

Amiért már korábban leírtam, és amiért a gazdasági szakértők egy ideje kongatják a vészharangot: az egészségügyi ellátórendszer nem fogja győzni, és összeomlik. Akkor azok se jutnak egészségügyi ellátáshoz, akik egyébként kezelhetőek lennének. Értsd: belehalhatsz egy csonttörésbe például. Tehát le kell állítani mindent, hogy ez ne következzen be! És mint írtam korábban, minden idők legnagyobb gazdasági válságát prognosztizálják. Munkanélküliséggel, megélhetési bűnözéssel, éhezéssel. Értsd: megölhetnek az utcán egy kiló kenyérért!

"Elhibeted,hogy már baromira elege van az embereknek ebből a hülye helyzetből,de naiv vagy,hogy majd pont ez az oltàs fogja visszaadni a régi életünket."

Lehet, visszaadni nem fogja. De enélkül olyan élet jön, amiből én inkább nem kérnék. Mindössze azért, mert az emberek többsége jobban hisz a konteókban, mint a tudományban!

2020. dec. 26. 20:15
 39/68 anonim ***** válasza:
25%
38- Pedig felelősségre kell vonni azokat, akik nem adatják be, mert miattuk lesznek utazási korlátozások és miattuk vesztik el majd még többen a megélhetésüket, azért mert nem javulnak az adatok és ezért nem oldják fel a korlátozásokat. Ilyen egyszerű, sok logika nem kell ehhez. Nagyon is felelősségre kell vonni őket.
2020. dec. 26. 20:17
 40/68 anonim ***** válasza:
78%
Az eü pl. Olaszországban már tavasszal összeomlott a járvány súlya alatt. Remélem, emlékszel még, mi ment a médiában? Aztán még most télen, 10x annyi napi fertőzöttel is köszöni szépen, működik...
2020. dec. 26. 20:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!