Lassú anyagcserénél van esélyem visszakapni a régi súlyomat? Ha igen, hogyan?
Az utóbbi 1-1,5 évben javított, adagjában is moderált étrend mellett sem álltam meg 13 plusz kilóig. De a lényeg, hogy megálltam!:D Frissen derült ki, hogy pm alulműködés miatt, amire gyógyszert is elkezdtem szedni. Nem tudom hogy fog hatni, de azt már tudom, hogy nagyon lassú anyagcserém van, hiszen ez a "betegség" lényege. Hogy érdemes ezzel együttélni, mit kell másképp tennem? Hat valami ebben a helyzetben?
Előre is köszi.
20/L
Mert ezt a problémát annyira nem emeltem ki, csak említettem hogy változott.
Egy csomó más tünetem van, amikről egyenlő figyelemmel beszéltem. Csak hát ez a része fáj nekem a legjobban.:)
Örülhetek hogy egyáltalán fogadtak ilyen körülmények között..amikor ott voltam, minden mondatomat telefonhívás követte, nem akartam mindennel ott zavarni. Két hónap múlva mehetek megint, amikor megnézik mi változott a gyógyszertől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!