Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem akarja a Magyarok...

Miért nem akarja a Magyarok többsége beoltatni magukat? Nem akarják visszakapni a régi életüket? Örökké így akarnak élni? Nem kéne kötelezővé tenni és büntetni milliókra aki megszegi?

Figyelt kérdés

2020. dec. 26. 18:51
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
67%

#37: Most tényleg azért vagyok proli (nem mellesleg oltáspárti proli), mert veled ellentétben tudom, hogy a spanyolnáthát az influenza A típusának egyik legelső példánya okozta? :D

Olvasgathatnál némi történelmet is időnként, már bocs...

Ez annyira alap dolog.

[link]

2020. dec. 26. 20:22
 42/68 anonim ***** válasza:
81%
Tesóm katona, őt beoltják, anyánk 2-es típusú cukorbeteg, neki azt javasolták, hogy egyeztessen az orvosával, aki a cukorral kezeli és még várjon, apánk kéri az oltást, ő alapvetően egészséges, nincs krónikus betegsége, csak elmúlt 65, de nem látszik rajta.
2020. dec. 26. 20:30
 43/68 anonim ***** válasza:
29%
Nem, hanem mert azt hiszed, hogy A spanyolnátha az Az influenza. Most tényleg azt hiszed, hogy nem tudja mindenki, hogy a spanyolnátha okozója influnenza vírus? És hogy annak mennyi típusa van? Ezt a millió meg 1 infót a wikipédián olvastad?
2020. dec. 26. 20:30
 44/68 anonim ***** válasza:
21%
Csak a tudatlanok ellenzik az oltást és azt hiszik, hogy mennyire okosak:)
2020. dec. 26. 20:36
 45/68 anonim ***** válasza:
36%

#45: Igazad van, a fluart.hu az Wikipédia link...

Ja, nem... Bocs.

Idézet az oldalról:

"Amíg az influenza megszámlálhatatlan millió ember halálát okozta az elmúlt évszázadok során, 1918 novembere és 1919 februárja között egy addig soha nem tapasztalt világjárványt okozott. A történelem fekete lapjaira “Spanyolnátha” néven került feljegyzésre, és 4 hónap alatt több mint 20 millió ember halálát okozta. Jóval többen haltak meg a járvány során, mint az egész I. világháború alatt. Ez a hatalmas járvány felgyorsította a kórokozó kimutatására irányuló kutatásokat."

Remélem, az ő hozzáértésüket nem kérdőjelezed meg a témában.

2020. dec. 26. 20:42
 46/68 anonim ***** válasza:
91%
A választásokig mindenesetre még retteghetsz, hogy nem tér vissza az életed a rendes kerékvágásba, addig egész biztos nem lesz kötelező, meg büntetés.
2020. dec. 26. 20:42
 47/68 anonim ***** válasza:
11%
47-es ne égesd már magad a tudatlanságoddal, már nekem fáj nézni a vergődésed
2020. dec. 26. 20:56
 48/68 anonim ***** válasza:
67%
#49: Értem. Tehát a szakmai oldalak is rosszul tudják. Bocsánat a tudatlanságomért, nem vagyok virológus. Bár a fent említett cikk egy virológiai forrásra hivatkozik (dr. Barcsay Erzsébet, in Orvosi molekuláris virológia, Medicina Könyvkiadó, Budapest, 2005 alapján). Én kérek elnézést, hogy azt merészeltem hinni proli létemre, hogy ez hiteles forrásnak számít. Azt hiszem megyek, el is ásom magam.
2020. dec. 26. 21:05
 49/68 anonim ***** válasza:
20%
Köszönjük. Legalább nem ontod magadból a szövegkörnyezetből kirakadott h.lyeségeidet úgy, uogy abszolút semmi alap tudásod nincs meg hozzá. Már alapból ezzel kellett volna kezdened, mint beleszólni olyanba, amihez nem értesz
2020. dec. 26. 21:28
 50/68 anonim ***** válasza:
90%
Úristen kérdező de sötét vagy. Fájt olvasni az ostobaságaidat a botrányos helyesírásoddal együtt. És még te tartod magadat okosabbnak meg elit kisebbségnek. Egy igazi birka vagy, akinek az kell, hogy megmondják, hogy mit csináljon. Fogadok vmi igazi rabszolga munkat végzel, tökéletes biorobot, tökéletes alany vagy, pont olyan, amilyen tömegekről álmodnak a hatalmon lévők.
2020. dec. 26. 22:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!