Igaz-e, hogy szinte az összes 40 éven túli egyedül élő nő kibirhatatlan, sértődékeny, rigolyás, rögeszmés, alkalmazkodásra képtelen és iszonyú ízléstelenül öltözködő ember?
Én csak azt nem értem, hogy hogy jöttél össze ezekkel a nőkkel, ha se szépnek, se vonzónak, se "képessegeiket tekintve haszbosnak" nem találod őket?
40-en túliakról írsz, de ezek a nők már akkor ilyenek voltak mikor kapcsolatban voltál velük.
Sok "idős" ember siránkozik, főleg év végén, hogy ők egyedül fognak maradni, nemtől függetlenül, csak a férfiak a heteroszexualitás kategóriában kérdezik meg: az emberek nemtől függetlenül gyarlók, es sokan rendelkeznek ilyen-olyan rossz tulajdonságokkal.
Nem értem mit akarsz igazolni a kérdeseddel, szerintem csak örülj hogy neked jó családod és jó feleséged van, különösen így a szeretet ünnepe táján. A helyedben melegebb éghajlatra küldtem volna a nekem sirankozó exeimet.
Nem, nem igaz ezek szánalmas megállapítások!Negyvenhez közeli egyedülálló nő vagyok.Sutni-főzni tudok,régimódian sem öltözködöm de a mai divatot se követem,klasszikusan öltözködöm,tiszta vagyok a fogaim rendben vannak szerencsére egy sem hiányzik,a hajam rendben van,sminkelni nem szeretek,nem érzem szükségét enélkül is mások elmondása szerint 10evet letagadhatnék a koromból.Nem vagyok extra szépség de banyarem sem. Szeretek egyedül lenni,olvasni, vagy egyszerűen csak sétálni a termeszetben vagy a városban, beülni valahova egy sütire,kávéra vagy teára is ha ahhoz van kedvem és ha épp nincs hozzá társaság egyedül is megteszem és jól is érzem magam.Jobb egyedül mint rossz társaságban...vagy ne adj Isten rossz kapcsolatban ahol megpróbálják osztani az észt vagy átakarnak nevelni...és a legtöbb férfi aki ezt teszi nem egy Adonisz és jellembelileg is távol van ahhoz hogy jó kapcsolatot lehessen kialakítani vele.
Ja,igaz is nem vagyok még 40 majd de majd 1-2 év múlva biztosan elérem azt a szintet amiről írtál 😀
Ki keres itt párt?🙂
A spontán ismertségek az igaziak vagy azok amelyek olyan helyen köttetnek ahova hasonló értékrendű emberek járnak
50-es szingli nőket is ismerek és nem rigolyásak,sőt kifejezetten jól tartják magukat és kellemes személyiségek,de magas a mércéjük és nem adják alább,n álltak össze akárkivel,van karakterük
Egy 50-es férfihez nem 20-as,30-as nő illik aki a lánya lehetne 🙂
Csak arra akarok utalni nem minden 40-es nő olyan ahogy lefestetted őket...sok nő elég rugalmas,tanulmányokba, átképzésekbe kezd,bekapcsolódik valamibe.Es tudok olyat is aki a 40-es évei végén tálalta meg a párját a volt kolléganőm és az idén májusban 50evesen menr férjhez és senki se mondaná meg,hogy 50eves,nem egy cica-baba de jól tartja magát, lendületes,sportos,kommunikatív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!