Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igaz-e, hogy szinte az összes...

Igaz-e, hogy szinte az összes 40 éven túli egyedül élő nő kibirhatatlan, sértődékeny, rigolyás, rögeszmés, alkalmazkodásra képtelen és iszonyú ízléstelenül öltözködő ember?

Figyelt kérdés
Én több ilyen szingli idősebb nőt ismerek, aki most karácsonykor siránkozik, hogy nincs senkije, és egyedül fog meghalni. Olyat is ismerek, aki sütni-főzni se tanult meg, mondván úgysincs kire főzni. Nincs semmi hobbija, semmi újat ki nem mer kipróbálni, és mivel már szinte az összes rokonja meghalt, barátnője sincs, próbálja magát elfoglalni valahogy. Most kitalálta, hogy ingyenes bébicsősznek áll egy másik városban élő rokonnál, akik persze ezzel maximálisan (vissza)élnek, és állandóan ugráltatják.

2020. dec. 25. 11:28
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
86%
Átnevelni? Na az ilyen "férfiakat" basznám ki a házból az első adandó alkalommal...
2020. dec. 25. 13:32
 22/46 anonim ***** válasza:
55%
A feleséged jó fej lehet. Az meg hogy a "hölgyek" életéről semennyire nem tehetsz, elég furcsa, mivel az exeid voltak. Ilyen erővel betörhetsz valahová, aztán nem tehetsz róla hogy vesztesége van a boltosnak, az ő élete. Most nem mondom hogy ők nem tehetnek róla, de azért te is ott voltál egy ideig, és ezek szerint sajnos azóta is :)
2020. dec. 25. 13:44
 23/46 anonim ***** válasza:
97%

Egy párkapcsolatban a felelősség fifty-fifty. Már a kérdésedből és kommentjeidből (átnevelni őket stb) látszik, hogy milyen ember vagy, ilyen mellett nehéz megmaradni. Persze, benne van a pakliban, hogy nem illetettek össze, de az, hogy egymás után háromszor is olyat választasz akit csak kritizálni tudsz és nem illetek össze, azért sokat elárul rólad.

Az pedig, hogy három exed alapján általánosítasz az összes nőre, az értelmi képességeidről vagy az érzelmi intelligencia teljes hiányáról árul el sokat.

2020. dec. 25. 13:52
 24/46 anonim ***** válasza:
3%

Ha most mindenki a szívére teszi a kezét. Még a fröcsögő hüle tyúk is... 21-es!

Sajnos nem csak az egyedül élőkre igaz...

Nézzétek meg az itt lévő kérdéseket. 100-ból, 80-an,

-utálom az anyósom

-utálom az anyámat.

Ezek a nők 40 felettiek...

A kérdezők 98%-a nő...!

Ezt magyarázzátok meg. Ha lehet akkor kulturáláltan.

Köszönöm szépen!

2020. dec. 25. 13:58
 25/46 Krisztián the Great válasza:
82%
Nem nem- és korfüggő. De persze előfordulnak
2020. dec. 25. 14:05
 26/46 anonim ***** válasza:
76%

Kérdezők 98%-a nő...statisztika? Azon kívül ez egy probléma kibeszélő oldal, ahol ilyen problémákkal írnak emberek. Körülbelül annyi eszed van, mint ha egy pszichiátriai váróteremben készítenél felmérést az emberek idegállapotáról aztán ráhúznád mindenkire. Elég kulturált volt a magyarázat? Olvasgasd már egy kicsit a férfi kérdezőket is objektíven, légy szíves.

Én nő vagyok, imádom az anyámat, semmi bajom az anyósommal, 30 éves barátságokat ápolok más nőkkel. És nem vagyok egyedül ezzel a mentalitással. Viszont az ilyen általánosítások mindig elszomorítanak. És az ilyen gondolkodású emberekről szinte mindig kiderül, hogy a saját csapdájukban vergődnek, képtelenek objektivitásra, a téveszméjük szerint élik az életüket. Szomorú.

2020. dec. 25. 14:05
 27/46 anonim ***** válasza:
14%

Igen. Kultúrált volt a válasz.

Olvass vissza.. A kérdezők odaírják, hogy pl:25N.

Engem is az tesz boldoggá, ha olyat olvasok amit te írtál, kedves 26-os. Mi is tiszeltük a szüleiket, a párunk szüleit. Sajnos a feleségem szülei már nem élnek. A vejünket, s a menyünket is szeretjük. Ők is minket. Nem veszekszünk, nem szidjuk egymást. Itt sem...

2020. dec. 25. 14:11
 28/46 anonim ***** válasza:
90%
De itt most a negyvenen túli nőkre vonatkozik a kérdés. És nyugi a férfiak nem beszélik ki a problémákat, csak zsigerből utálják az anyóst, vagy inkább söröznek a haverokkal, esetleg csendben félre lépnek. Nehogy azt hidd, hogy bármiben is jobb természetűek, mint a nők. Az itteni kérdéseik más problémákat feszegetnek, pl miért nem jut nő és miért ilyen szemét az összes nő és társaik.
2020. dec. 25. 14:15
 29/46 anonim ***** válasza:
87%
Átnevelni? Tipikus bántalmazó duma... Azért elgondolkodtató, hogy három nőből három tönkrement,miután megpróbáltad a magad ízléséhez nyomorítani őket.
2020. dec. 25. 14:21
 30/46 A kérdező kommentje:
Fizikailag egyik nőmet sem bántottam, lehet, hogy megsértődtek, mivel túl őszinte voltam velük. Én sem vagyok tökéletes, sőt én is sértődékeny vagyok néha, de erről már szinte teljesen leszoktam az évek során, ahogy a munkám miatt egyre több emberrel kerültem kapcsolatba. A hölgyek sorsát pedig nem kísérem figyelemmel napi szinten, de valahogy úgy hozta az élet, hogy ebben az évben kettejük is a vállalom sírta el a bánatát.
2020. dec. 25. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!