Igaz-e, hogy szinte az összes 40 éven túli egyedül élő nő kibirhatatlan, sértődékeny, rigolyás, rögeszmés, alkalmazkodásra képtelen és iszonyú ízléstelenül öltözködő ember?
Figyelt kérdés
Én több ilyen szingli idősebb nőt ismerek, aki most karácsonykor siránkozik, hogy nincs senkije, és egyedül fog meghalni. Olyat is ismerek, aki sütni-főzni se tanult meg, mondván úgysincs kire főzni. Nincs semmi hobbija, semmi újat ki nem mer kipróbálni, és mivel már szinte az összes rokonja meghalt, barátnője sincs, próbálja magát elfoglalni valahogy. Most kitalálta, hogy ingyenes bébicsősznek áll egy másik városban élő rokonnál, akik persze ezzel maximálisan (vissza)élnek, és állandóan ugráltatják.2020. dec. 25. 11:28
12/46 anonim válasza:
Három nő iserősödből, három ilyen.
Innen nézve, igen az összes.
13/46 anonim válasza:
Na a sértődékenyről mesélhetnék... De azok nem az egyedülálló nők hanem a látszatkapcsolatban élők, és a gyerekeikre folyamatosan megsértődő mai fiatalokat ekéző egyedek. Kérdező, van egy ötletem a problémádra. Vegyél nekik néhány ruhát karira. Most neked nem tart semeddig, és akkor nem kell nézned az ocsó régi ruhát. Igaz kicsit kevesebb lesz a pénzed, de a jó cél érdekében valamit valamiért.
14/46 anonim válasza:
Talán a dolog folyamata nem egészen ilyen. Annyi nyilván bizonyos, hogy a nők a hormonális hullámzás miatt folyamatos érzelmi hullámzáson mennek át és ezt sok férfipartner nagyon rosszul viseli ill. nem érti meg, nem tudja megfelelően "kezelni" a helyzetet. A kölcsönös kompromisszumképtelenség, hiányos empátia miatt sikertelen partnerkapcsolatokon átesett nők egy része a napi visszajelzés hiányában valóban nem tudja minden esetben megfelelően kontrolálni magát és alkalmatlan, célszerűtlen megoldásokat választ, persze ez a hasonló élethelyzetben levő férfiakra is igaz. A születetten önállóbb, magabiztosabb nőkre ez kevésbé érvényes.
15/46 A kérdező kommentje:
A huszas éveimben én egy magányos, de szeretetre vágyó férfi voltam, aki belekapaszkodott minden szembejövő nőbe. De tudtam váltani és most már boldog családi életet élek, egy kedves feleséggel, és aranyos gyerekekkel. A megszokott dolgokon, rossz szokásokon való változtatást kértem volna ezektől a hölgyektől is, mivel azt vettem észre, hogy ha csak a szex köt össze két embert, az a kapcsolat egy idő után unalmas és veszekedős lesz. Bevallom, mindhárom nő a párom volt hosszabb-rövidebb ideig - de belefáradtam az átnevelésükbe.
2020. dec. 25. 12:43
16/46 anonim válasza:
"Átnevelésükbe". Aztán hogyan igyekeztél átnevelni? Te kis fegyőr, te.
17/46 anonim válasza:
"...de belefáradtam az átnevelésükbe."
Ezen hölgyek borzasztó nagy szerencséjére!
18/46 anonim válasza:
Egy kapcsolatkezdeményemben a férfi azt mondta, neki nagyon tetszenek a lakkozott körmű nők, fessem pirosra. Mondtam, hogy én meg szeretném, ha a feketéllő fogait megcsináltatná. Azt mondta, ő fél a fogorvostól, ha szeretem, szeressem így.
19/46 anonim válasza:
Kérdező, és hogyan öltözik a feleséged? És te? Komplett ruhatárat kérünk, szettekkel. Azt nem értem mondjuk hogy miért zaklatod az exeidet. De ebből azért arra is következtethetünk hogy miattad ment szét az életük, ha 3 exed is ilyen.
20/46 A kérdező kommentje:
A feleségem se egy divatbolond. Kicsit régimódiasan öltözködik, de ha megkérem, vesz egy-két újabbfajta ruhát. Otthon hétvégén régebben egész nap képes volt pizsamában lenni. Szerencsére erről már leszokott, mivel sokat zsörtölődtem emiatt. Mivel én olyan helyen dolgozom, hogy ügyfelekkel tárgyalok, kénytelen vagyok öltöny-nyakkendőben lenni egész nap, de otthon szeretek lazán öltözni (szabadidő-ruha). Szerencsére most home office hetente pár nap, így nekem is könnyebb. Amúgy nem miattam ment szét az életük a hölgyeknek, arról ők maguk tehetnek.
2020. dec. 25. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!