Igaz-e, hogy szinte az összes 40 éven túli egyedül élő nő kibirhatatlan, sértődékeny, rigolyás, rögeszmés, alkalmazkodásra képtelen és iszonyú ízléstelenül öltözködő ember?
Én elvált anyuka vagyok, a volt férjem szerint sosem volt olyan jó élete, mint mellettem. Vita nélkül váltunk el, biztosítom számára, hogy a gyereket annyiszor lássa, ahányszor akarja. Sütni, főzni tudok, nőiesen öltözöm. Az igaz, hogy most már nagyon válogatós vagyok, de ez belefér, hiszen egyedül is jól elvagyok. Általában tudok alkalmazkodni, kompromisszumot kötni, de egy elrontott házasság után, ahol én alkalmazkodtam mindig, azt hiszem érthető, hogy olyat keresek most már, ami megfelel mindkettőnknek és nem adom lejjebb. Ha örökre egyedül maradok, saját felelősségem, vállalom.
Szóval nem minden negyvenes nő ilyen, amit írtál, de látom, te egyetlen nő alapján messze menő következtetéseket akarsz levonni, mert attól jobban érzed magad. Lelked rajta.
Aki ilyen mint ahogy írtad az nem véletlen, hogy egyedül van.
De ez igaz a másik nemre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!