Mi lesz nálatok a karácsonyi menü?
23: ma teszi mamám fel főni kocsonyát.
24: rántott hal, halászlé, sült kacsa, párolt káposzta, diós-mákos-kakaós bejgli,
25: húsleves, rántott csirkemell sajtal-gombával töltve, fasírt, sült hús, francia saláta, párolt rizs zöldségekkel, mézes krémes, méteres.
Ma még nincs ünnepi menü, viszont már készülünk. Sütöttünk bejglit, életünkben először egyedül a férjemmel :) sütöttem pogácsát, ő csinaltkeksztortát és ktumplisalátát.
Holnap húsleves, sült csirkemell és rántott hús.
25-én is ezek
Utána töltött káposzta
Mi saját karácsonyi hagyományt tartunk egy ideje, ilyenkor olyat készít a férjem (nálunk ő főz, szereti csinálni, neki kikapcsolódás), amit év közben ritkán eszünk. Most fekete tőkehal lesz rizottóval, sziksófűvel és tintahalkarikával, mert terhes vagyok, és nem ehetek meg akármilyen herkentyűt. Tavaly kardhalat ettünk, jövőre már kinéztük a macskacápát.
Hagyományosabb menü majd anyósomnál lesz 26-án. Ő marhahúslevest, sült csirkecombot és vörösboros tarját készít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!