Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lesz nálatok a karácsonyi...

Mi lesz nálatok a karácsonyi menü?

Figyelt kérdés

23: ma teszi mamám fel főni kocsonyát.

24: rántott hal, halászlé, sült kacsa, párolt káposzta, diós-mákos-kakaós bejgli,

25: húsleves, rántott csirkemell sajtal-gombával töltve, fasírt, sült hús, francia saláta, párolt rizs zöldségekkel, mézes krémes, méteres.

2020. dec. 23. 11:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

Ma még nincs ünnepi menü, viszont már készülünk. Sütöttünk bejglit, életünkben először egyedül a férjemmel :) sütöttem pogácsát, ő csinaltkeksztortát és ktumplisalátát.

Holnap húsleves, sült csirkemell és rántott hús.

25-én is ezek

Utána töltött káposzta

2020. dec. 23. 12:34
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Olyan éhes lettem ettől, hogy mindjárt rendelek valami finomat egy étteremből, hogy ezzel is támogassam őket ebben a számukra is nehéz időben.
2020. dec. 23. 13:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Itthon mogyoróbundás csirkemell károlyi salátával (ami savanyú uborka-alma-krumpli-tojás összekeverve tejfölös-majonézes szósszal), illetve halászlé. A két ünnep között pedig kocsonya. Nagymamámnál nemtudom pontosan mi lesz, de azt tudom, hogy csinál húslevest (és az ő húslevese nagyon finom) :)
2020. dec. 23. 13:50
 14/15 anonim ***** válasza:
78%
Amit talàlok a hűtőbe, fagyóba. Egyedul vagyok
2020. dec. 23. 13:50
 15/15 anonim ***** válasza:
73%

Mi saját karácsonyi hagyományt tartunk egy ideje, ilyenkor olyat készít a férjem (nálunk ő főz, szereti csinálni, neki kikapcsolódás), amit év közben ritkán eszünk. Most fekete tőkehal lesz rizottóval, sziksófűvel és tintahalkarikával, mert terhes vagyok, és nem ehetek meg akármilyen herkentyűt. Tavaly kardhalat ettünk, jövőre már kinéztük a macskacápát.

Hagyományosabb menü majd anyósomnál lesz 26-án. Ő marhahúslevest, sült csirkecombot és vörösboros tarját készít.

2020. dec. 23. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!