Mi lesz nálatok a karácsonyi menü?
23: ma teszi mamám fel főni kocsonyát.
24: rántott hal, halászlé, sült kacsa, párolt káposzta, diós-mákos-kakaós bejgli,
25: húsleves, rántott csirkemell sajtal-gombával töltve, fasírt, sült hús, francia saláta, párolt rizs zöldségekkel, mézes krémes, méteres.
Tárhonyos ragúleves,rántott hús (vagy legalábbis valamilyen sült),diós bejgli és tiramisu.
Nekünk ez így elég.
23: cukorborsóleves, sajtos krumpli bacon-be csavarva
24-25: húsleves, rántott hús és hal, halászlé
26 vagy 27: csirkekrémleves, rántott sajt zöldséges rizzsel
Ma frankfurti leves, maradék fagyasztott dolgok, fasirt,.rantott sajt kisutom rizzsel
24: kacsa sult lila kaposztaval, edesburgonya pure
Marha porkolt nokedlivel
25: maradekok husleves
23: tegnapi maradék, ma nem főzök, de délután nekiállok piskótatekercset készíteni.
24: elkészítem 3 napra az ételeket. Hideg gyümölcsleves, rantott halfilé, rántott csirkemellfilé, disznókaraj egyben sütve gombával, szalonnával tűzdelve. Majonézes krumplisaláta és sült burgonya. Meg még egy sütit készítek, valami kevertet, de telerakom dióval meg színes aszaltgyümölcsökkel. És rendeltem 2 talca sütit cukrászdából is. 25-26-án nem főzök, legfeljebb friss sültkrumplit sütök a meglévő húsok mellé.
Halászlét nem kedveljük, de töltött káposztát ennék, de nem tudom jól elkészíteni.
24: halászlé, pulyka, krumplipüré
25: halászlé, baconos csirke, franciasaláta, majonézes burgonya
26:maradék
Mindemellett jópár sütemény, pl. bejgli, mézeskalács, zserbó vagy idén éppen gesztenyetorta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!