már csak abból kiindulva is igen a válaszom, hogy az összes ismerősöm aki túlsúlyos volt, sikeresen lefogyott egy életmódváltás segítségével. Elkezdtek odafigyelni magukra, elkezdtek kicsit többet mozogni, tehát igen, ebből számomra az látszik, hogy a túlsúlyt javarészt az okozza, hogy az ember igénytelen legalább az étrendjére és a testmozgásra, ha másra nem is.
2020. dec. 8. 18:20
2/8 anonim válasza:
Igen, azok, csak ezt a mai, túl PC világban nem illik kimondani.
2020. dec. 8. 18:34
3/8 anonim válasza:
1. vagyok, kicsit rosszul fogalmaztam..
szóval, az összes túlsúlyos ismerősöm, aki idővel lefogyott, mind egy egyszerű életmód váltással érte el.. kiegyensúlyozott étrend és rendszeres testmozgás, ennyi, ez a túlsúlyos emberek 90%-nál elég lenne a lefogyáshoz, de annyira igénytelenek magukra, hogy ennyit nem képesek tenni a saját egészségükért.
2020. dec. 8. 19:05
4/8 anonim válasza:
En eloszor azt hittem higy nem fogok tudni fogyni, nekem is nagy nehezen sikerult pajzsmirigy es majproblemak miatt, de sok erofeszitessel sikerult. Rajtam mondjuk olyan jo 15 kilo felesleg volt kb.
Viszont vannak olyan ismeroseim akik ugy fogytak le hogy csak odafigyeltek az etkezesukre es ekezdtek mozogni.
Nem minden esetben igenytelenek a tulsulyos emberek, viszont az aki nem hjlndo tenni erte mert “nehez” meg nem akarom es a jo vagyok igy is es hasonlo kifogasokkal elo tulsulyos emberek igenis igenytelenek. Nem feltetlen az az igenytelenseg higy milyen ruhaba jar az ember vagy mennyire zsiros a haja stb, hanem az hogy mennyire figyel oda a testere is. Amikor valaki a napi 4-5 hamburgert tomi magaba es kozben meg alig talal magara ruhat, az igenis igenytelen
2020. dec. 8. 19:24
5/8 anonim válasza:
Régebben 170cmhez voltam 80kg...így visszagondolva nem pont igénytelennek mondanám magamat hanem rettentő lustának és motiválatlannak. De azért sokat számít, hogy mégis mennyi az a túlsúly.
2020. dec. 8. 19:33
6/8 anonim válasza:
Én inkább a 60-40%-nak mondanám.
2020. dec. 9. 06:54
7/8 anonim válasza:
Sajnos igaz. Leszarják magukat és kinézetüket. De én pont ezt imádom bennük és az ilyen nők az ideáljaim!!! Ilyen nővel szívesen ismerkednék komoly párkapcsolat céljából!!! 23/F
2020. dec. 13. 17:27
8/8 anonim válasza:
Nagy többségük az, egy részük csak akaratgyenge. De ha az akaratgyengeséghez depresszió is társul általában iszonyat igénytelenekrol beszélünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!