Ki szokott adakozni, segíteni bármilyen módon másoknak? (ha módotokban áll)
Én/mi szoktunk,de nem nagy dolgokkal. Viszont a legjobb érzés a világon, mikor látom, hogy örömet okozok vele. Nem vet fel a pénz, de tényleg, de ha egy csoportban írnak, amiben akár egy közeli településről egy beteg kisgyereknek gyűjtenek, akkor szívesen utalok egy kisebb összeget.
A kupakokat is mindig gyűjtöm egy kisfiúnak. Stb. Érdekelne, hogy milyen szempontok alapján segítetek?
Én elég szkeptikus vagyok néhány gyűjtéssel kapcsolatban. Azt megbízhatóbbnak tartom, ha látom kiről /miről van szó.
A karácsonyi cipősdoboz akcióban minden évben részt szoktam venni, plusz vért adni is rendszeresen szoktam. Szívesen adakoznék nagyobb volumenű dolgokat is, de ugyebár az én anyagi helyzetemnek is megvannak a határai.
27/F
Szuperek vagytok! A véradásnak külön örültem, hogy megemlítetted! És sajnos nem tudok, mert nagyon alacsony a vérnyomásom.
Viszont örökké hálás leszek azoknak akik apukámnak adtak, mikor szüksége volt rá! Ezek a legnagyobb adományok! (nekem), persze minden segítség számít! Akár anyagi, akár ahogy a 19:35 írta, tudásbeli segítség!
Olyan jó, hogy ennyi jó ember van:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!