Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire fedi a valóságot...

Mennyire fedi a valóságot neked és közeli rokonaidnak,ismerőseidnek a facebookon megmutatott életed, magánéleted ?

Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 12:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem posztolok semmit a magánéletemről, pont ezért hívják magánéletnek.

A fotóim a valóságot tükrözik, tehát én vagyok rajta, photoshop nélkül.

2020. nov. 14. 12:34
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
semennyire, mert én se rakom föl a magánéletemet.
2020. nov. 14. 12:48
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően a túrázásaimról, kirándulásaimról teszek ki képeket, így valakinek az jön le, hogy mekkora természetjáró vagyok.

Mindeközben ez csak rész igazság, hiszen átlagosan 1-2 hetente megyek, és mellette élem az "unalmas" mindennapi életem.

2020. nov. 14. 12:51
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha rakunk fel kepet akkor azon ugy szereplunk ahogy erezzuk magunkat epp. Egy kirandulason, egy utazason. Tehat nem ugy tesszuk fel hogy jujj most ide most oda megyunk, es kozben meg tok xar a kapcsolatunk pl a parommal. En nem szoktam a facen kamuzni, nem mintha sok kepet raknek fel. Evente egyet peldaul. Profilkepem is 3 evente van cserelve. Inkabb csak megosztok,

De nem random baromsagokat, es kb csak 3 hetente, havonta.

Parom szerintem 5 evente csereli a profilkepet, szinte semmi nincs neki rajta, max egy ket vicc meg video megosztas, nem szokott annyira facezni.

2020. nov. 14. 12:53
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
A nevemen kívül minden stimmel. A profilképem valódi, más nincs kint. Egyébként is csak három ismerősöm van mint a nagybetűs életben.
2020. nov. 14. 12:54
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Kb annyira hogy semmit nem tudnak rolam csak azt amiket hisznek vagy amikkel magukat etetik.
2020. nov. 14. 12:56
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak azoknak igazolok vissza, akiket a való életben is ismerek. A valódi nevem, lakhelyem van kiírva, ezen kívül az, hogy kapcsolatban élek, más nincs, még a születésnapomat sem írtam ki (aki fontos, az úgyis fejből tudja, hogy mikor van, mások meg nem érdekelnek). Kb 60 ismerősöm van tokkal-vonóval, de ezek tényleg olyan emberek, akikkel beszélek, ismerem őket.
2020. nov. 14. 12:59
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire.

A nevem stimmel, lakóhely, születésnap, párkapcsolat nincs fent. Félévente max. 1x posztolok vagy osztok meg valamit. Azokat a bejegyzéseket, amelyekben meg vagyok jelölve szűröm (azt engedem át, ami a megosztónak fontos, esetleg PR szempontból hasznos nekem). A profilképem 2016-os, lassan jó lenne újat csinálni, mert sokkal hosszabb és sokkal őszebb a hajam.

A 300+ ismerősömet élőben is ismerem, én ritkán szoktam embereket bejelölni. Ha ők fontosnak tartották, hogy ismerősök legyünk facebookon, ám legyen. Mindennapi kapcsolatban max 5 emberrel vagyok. Lenne mivel "felvágnom", de akire tartozik, az tudja.

2020. nov. 14. 13:45
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Magánéletemről nem szoktam kirakni semmit. Ha valamit megosztok az általában egy vicces kép vagy érdekes videó, ami tetszett, a magánéletemhez semmi köze. Maximum az ízlésemről lehet levonni következtetéseket.

Egyébként szerintem ha valaki csakis és kizárólag az igazságot rakja ki magáról, az se tudja teljesen fedni a valóságot, mert egy kívüálló számára csak egy körvonalas kép keletkezhet, ami mellett/mögött bármi lehet függetlenül attól, hogy az igazat osztta-e meg.

2020. nov. 14. 14:48
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
*osztotta-e
2020. nov. 14. 14:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!