Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire fedi a valóságot...

Mennyire fedi a valóságot neked és közeli rokonaidnak,ismerőseidnek a facebookon megmutatott életed, magánéleted ?

Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 12:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem fedi le, illetve csak egy részét. Az emberek a problémáikról nem osztanak meg semmit, én sem. A kirándulásainkról, utazásainkról osztok meg képeket, mert külföldön élünk. A jólétünket titkoljuk, de a való életben is szerényen, lehetőségeink alatt élünk. Az egészségügyi problémánkról pedig nem tudnak idegenek.
2020. nov. 14. 14:50
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
A sajátom igazán jól mutat: semmit sem mutatok meg, posztolok ki, és nem is nézem másokét sem.
2020. nov. 14. 15:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben fedi a valóságot, hiszen nagyon odafigyelek arra, hogy az ismerőseim pontos képet kapjanak az életemről a Facebookon keresztül. Éppen ezért nem posztolok soha semmit, hiszen soha semmi nem történik velem. 😆
2020. nov. 14. 17:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A magánéletemről sose posztolok, van kint egy profil kép szűrő nélkül, nevem és hogy hol lakom azt ennyi 😊
2020. nov. 14. 17:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Profilképem sincs, magánügyekről sem számolok be. Csak azért tartom fenn a fiókomat, mert más csatornákon már senkit sem elérni. Sokkal jobb volt, amikor az ismerőseim még hajlandóak voltak e-mailben és MSN-en kommunikálni.
2020. nov. 14. 18:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem posztolok semmit. Néha megjelölnek képeken, hogy kocsmázok. Ez reális kép mert sokat vagyok kocsmákban. Mostanában nem,de korona előtt igen.

A rokonaim nem ismerőseim. A barátaim sem posztolósak. Aki igen, ott általában baj van a toronyban. Egyéni megfigyelésem alapján minél bénább valaki élete, annál inkább posztolja ennek az ellenkezőjét.

Mondjuk az én korosztályom inkább instán nyomul, az meg nekem nincs, úgyhogy lehet téves a megfigyelésem. Facebookon igazából már csak az idősebb korosztály igazán aktív.

2020. nov. 14. 20:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Sose felejtem el, mikor egy zárt csoportba beírt egy nő, hogy gyűlöli a gyerekeit, mit tegyen. Kíváncsiságból megnéztem a profilját, csupa idilli családi kép a gyerekekkel.
2020. nov. 14. 20:48
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Sose posztolok, vagy osztok meg dolgokat, de azok a bejegyzések, amikben meg vagyok jelölve (és tényleg van hozzá közöm) látszanak és azok tükrözik a valóságot (sport, családdal és/vagy barátokkal töltött idő).

A profilképem a sportomhoz köthető, arcom alig látszik rajta és már vagy 3 éve nem cseréltem, de nem is bánt. Születésihelyem, iskoláim kint vannak, de semmi több.

Szóval fedi is a valóságot (saját név, pontos kiírt adatok, saját képek), de közben nem is: sokszor eljárok itthonról, szeretek kirándulni és a barátaimmal lenni, és azt is, ha sok program van. De ezeknek általam nincs nyoma a FB-n, mert nem érzem fontosnak, hogy minden egyes lépésemről beszámoljak ott.

2020. nov. 22. 13:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!