Ciszneműekhez: Ha a nemi identitásod egyik napról a másikra megváltozna, és lehetőséged lenne, hogy visszaállítsd az eredeti állapotára, mit tennél? Transzneműekhez: Ha lehetőséged lenne rá, melyiket választanád?
Figyelt kérdés
Egy gondolatkísérlet. Mit tennénk egy olyan helyzetben, amikor a nemi identitásunk nem egyezne/ nem egyezik meg a nemünkkel, és lehetőség lenne a nemi identitás és a test megváltoztatására is (de csak az egykre). Mennyire befolyásolja a döntésünket, hogy eddig hogy éltünk? Mit tennél, ha csak egy választásod lehetne?2020. nov. 13. 14:23
11/13 anonim válasza:
Érteni vélem, amit írsz, és elfogadom, hogy nő vagyok, igen. Ha férfinak születtem volna pontosan ugyanezzel az aggyal, személyiséggel, akkor azt fogadtam volna el, ebben is biztos vagyok. Inkább olyan embert nehéz elképzelnem, aki női testbe született, nem fogadja el, hogy nő, mégsem zavarja, hogy a teste nem egy férfié (vagy ugyebár fordítva). Ilyennel még nem találkoztam.
12/13 A kérdező kommentje:
11:
hasonlóan vagyok én is a nemmel kapcsolatban is.
Ha jól emlékszem, egyszer láttam valami petíciót, vagy mit, amit egy transz ember kezdeményezett azért, hogy fogadják el a nemi identitását a nemeként, anélkül, hogy bármiféle nemiszervét...stb. érintő orvosi beavatkozást, műtétet végeznek a testén.
2020. nov. 13. 23:30
13/13 anonim válasza:
Nőként akkor szexelhetnék, amikor akarok. Férfiként akkor szexelek, amikor tudok.
De hát ha egyszer én annyira szeretek férfi lenni. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!