Ma egy nő odajött hozzám hogy nagyon sok cucca van nem segitek e hazavinni itt lakik a közelben, ezt hogy képzelte?
Én egyszer kértem meg egy férfit, hogy segítsen egy csomagot kipiszkálni a posta automatából, mert alacsony vagyok, és a legfelső polcra tették. Szó nélkül, mosolyogva segített, pedig akkor olyan kövér voltam, mint egy bálna.
De általában magas lányokat szoktam megkérni, abból nincs félreértés.
ha ennyire nem voltál tisztában ezzel a szituval,akkor meg kellett volna kérdezned,hogy-
sört is vettél?
és ha elmosolyodik,és azt mondja igen meg nagyjából tetszett neked is a nő,akkor itt lemaradtál vmiről haver.
legalábbis én ismerve a női nyitásokat erre tippeltem volna egy ilyen kérés után.
mert míg mi férfiak úgy lépünk oda a nőhöz,hogy megtetszettél stb,addig a nők nagyjából úgy nyitnak,mint pl a kérdésedben.
Ha férfi vagy, akkor most fogj egy ásót és ásd el magad.
Amúgy ez a minek annyit vásárolni? Lehet, hogy van otthon 5 gyereke mondjuk, egyedül neveli őket és egyedül megy vásárolni pl... akármi lehet. Undorodom az emberektől a te fajtád miatt. Már inkább megszakadok, akármennyi cókmók is van nálam, mert tudom, hogy teljesen feleslegesen kérek segítséget akárkitől is, csak belerúgnak a másikba.... Remélem nagyon gyorsan elpusztul az emberiség, megértünk rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!